Intarziere menstruatie

23-05-2019
Seby1718
Nu este medic/terapeut
Seby1718
Buna ziua! Ciclul prietenei mele trebuia sa vina pe 19-20 mai( astazi suntem in 23 si nu are niciun simptom). Preciez ca doar pe 2 mai am facut petting(cu lenjerie), Am calculat pe internet ca 2 mai fiind prima zi sau inainte cu 1 zi de perioada fertila(la un ciclu de 30 31 zile cum este cel al prietenei mele de obicei). Ne este foarte frica. Credeti ca sperma poate trece prin lenjerie deoarece dupa ejaculare am mers la baie m-am sters cu servetelul si apoi am continuat petting iar lenjeria mea a fost cam udă dupa petting(nu de sperma ci de lichid preejaculator cred). Dar sa presupunem ca e sperma, trece prin lenjerie? Nu a existat niciun fel de contact sexual intre organele noastre. Nu simte niciun simptom si este a 4 a zi de intarziere. Ne este foarte frica sa nu fie sarcina.
2 comentarii
0
24-05-2019, ora 17:41
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu se poate ramane insarcinata prin petting cu lenjerie. Stati calmi.
0
28-05-2019, ora 11:47
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

lichidul seminal (care se elimina in timpul actului sexual) contine spermatozoizi, aveti grija cum va jucati daca nu doriti sa ramana insarcinata prietena dvs.

O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: