Intarziere de limbaj?Please help
Buna, sunt noua pe acest grup.
Copilul meu de 3 ani si 6 luni nu prea vorbeste.Spune cateva cuvinte (in jur de 25-30) iar de cateva luni a inceput sa zica : "Mam how are you"? Mam where are you? in rest doar cuvinte simple.Noi traim in irlanda si merge la gradinita.Este un copil foarte inteligent, intelege totul, arata cu degetul la orice, si chiar daca nu il inteleg ce vrea sa spuna, face in asa fel ca sa inteleg.
Am fost la logoped in romania, intarziere de limbaj a fost diagnosticu.Este un copil rusinos si foarte cuminte.Cand ne jucam incerc sa ii spun cuvinte dar el refuza, imi spune nu.
Cand am fost la logoped in Romania ia placut foarte mult si chiar o imita pe doamna cum spunea "nu, nu" si radea.Cu oameni straini spune mai multe cuvinte decat cu noi, cei din familia noastra.
Ce as putea sa fac.?Suntem pe lista de asteptare pt logoped
Dar ma macina ca nu stiu ce am facut gresit, ce pot sa fac sa il ajut.
Raceste foarte des, tuseste foarte des, noaptea respira foarte greu, sforaie.Am fost la medicul de familie si a zis ca e ok, ca e o raceala si de aia respira mai greu noaptea (parca nu are indeajuns aer, se chinuie sa traga aer pe nas cand doarme).Pls help me
Copilul meu de 3 ani si 6 luni nu prea vorbeste.Spune cateva cuvinte (in jur de 25-30) iar de cateva luni a inceput sa zica : "Mam how are you"? Mam where are you? in rest doar cuvinte simple.Noi traim in irlanda si merge la gradinita.Este un copil foarte inteligent, intelege totul, arata cu degetul la orice, si chiar daca nu il inteleg ce vrea sa spuna, face in asa fel ca sa inteleg.
Am fost la logoped in romania, intarziere de limbaj a fost diagnosticu.Este un copil rusinos si foarte cuminte.Cand ne jucam incerc sa ii spun cuvinte dar el refuza, imi spune nu.
Cand am fost la logoped in Romania ia placut foarte mult si chiar o imita pe doamna cum spunea "nu, nu" si radea.Cu oameni straini spune mai multe cuvinte decat cu noi, cei din familia noastra.
Ce as putea sa fac.?Suntem pe lista de asteptare pt logoped
Dar ma macina ca nu stiu ce am facut gresit, ce pot sa fac sa il ajut.
Raceste foarte des, tuseste foarte des, noaptea respira foarte greu, sforaie.Am fost la medicul de familie si a zis ca e ok, ca e o raceala si de aia respira mai greu noaptea (parca nu are indeajuns aer, se chinuie sa traga aer pe nas cand doarme).Pls help me
1 comentarii
Si Lucian Blaga a fost "mut ca o lebada" pana la varsta de 4 ani dar si-a revenit.
Cititi-i povesti si rugati-va. Sfantul Nectarie e grabnic ajutator.
Mai mult ca mama nu vad ce ati putea face.
Urmeaza lectiile la logoped care o sa-l ajute foarte mult.
Cititi-i povesti si rugati-va. Sfantul Nectarie e grabnic ajutator.
Mai mult ca mama nu vad ce ati putea face.
Urmeaza lectiile la logoped care o sa-l ajute foarte mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1La 4, 5 ani nu vorbeste
- 3Intarziere usoara psiho-motorie-caut logoped in Constanta
- 3gemeni cu intarziere verbala
- 3fetita de 3 ani care zice doar citeva cuvinte
- 0Limba galbena si senzatie de dinti murdari
- 2nu vrea sa vorbeasca la 1an si 9 luni
- 0Usturime limba
- 1copil la 4 ani nu vorbeste
- 1Despre mers si vorbit la bebelus
- 23Autism sau intarziere de vorbire la un copil de 2 ani?
- 3Copil de 2, 8 ani cu intarziere de limbaj expresiv
- 1Fetita mea de 3 ani nu vorbeste bine
- 5Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate - băiețel 2 ani nu vorbeste aproape deloc
- 1Copil 4 ani jumate întârziere in limbaj și vorbire
- 2Intarziere vorbire 2 ani si 5 luni
- 0Întârziere în vorbire
Mai multe informații despre: Dezvoltarea limbajului la copilul prescolar intarzierea limbajului la copii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: