Intarziere de limbaj?Please help

10-10-2023
Ica1
Nu este medic/terapeut
Ica1
Buna, sunt noua pe acest grup.
Copilul meu de 3 ani si 6 luni nu prea vorbeste.Spune cateva cuvinte (in jur de 25-30) iar de cateva luni a inceput sa zica : "Mam how are you"? Mam where are you? in rest doar cuvinte simple.Noi traim in irlanda si merge la gradinita.Este un copil foarte inteligent, intelege totul, arata cu degetul la orice, si chiar daca nu il inteleg ce vrea sa spuna, face in asa fel ca sa inteleg.
Am fost la logoped in romania, intarziere de limbaj a fost diagnosticu.Este un copil rusinos si foarte cuminte.Cand ne jucam incerc sa ii spun cuvinte dar el refuza, imi spune nu.
Cand am fost la logoped in Romania ia placut foarte mult si chiar o imita pe doamna cum spunea "nu, nu" si radea.Cu oameni straini spune mai multe cuvinte decat cu noi, cei din familia noastra.
Ce as putea sa fac.?Suntem pe lista de asteptare pt logoped
Dar ma macina ca nu stiu ce am facut gresit, ce pot sa fac sa il ajut.
Raceste foarte des, tuseste foarte des, noaptea respira foarte greu, sforaie.Am fost la medicul de familie si a zis ca e ok, ca e o raceala si de aia respira mai greu noaptea (parca nu are indeajuns aer, se chinuie sa traga aer pe nas cand doarme).Pls help me
1 comentarii
0
10-10-2023, ora 17:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Si Lucian Blaga a fost "mut ca o lebada" pana la varsta de 4 ani dar si-a revenit.
Cititi-i povesti si rugati-va. Sfantul Nectarie e grabnic ajutator.
Mai mult ca mama nu vad ce ati putea face.
Urmeaza lectiile la logoped care o sa-l ajute foarte mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul