cand incep copiii sa vorbeasca?
buna ziua!
sunt mamica unui baietel de 1 an si 11 luni, care spune doar, , mama, , , tata si vorbeste in limba lui. mentionez ca a avut o trauma cranica acum un an. copiii dvs cand au inceput sa vorbeasca? si inca ceva: nu mananca daca nu-i pun dvd-ul cu desenele lui preferate. mananca si se uita la desene in acelasi timp. ai dvs fac la fel? va rog mult o parere. multumesc anticipat,
o zi buna tuturor!
sunt mamica unui baietel de 1 an si 11 luni, care spune doar, , mama, , , tata si vorbeste in limba lui. mentionez ca a avut o trauma cranica acum un an. copiii dvs cand au inceput sa vorbeasca? si inca ceva: nu mananca daca nu-i pun dvd-ul cu desenele lui preferate. mananca si se uita la desene in acelasi timp. ai dvs fac la fel? va rog mult o parere. multumesc anticipat,
o zi buna tuturor!
3 comentarii
Nu am copii dar fetita pe care am botezat-o tocmai a implinit 4 ani si nu vorbeste deloc bine.A inceput sa vorbeasca acum un an dar f.greu.In legatura cu mancatul la desene eu sunt de parere ca orice invat are si dezvat si depinde de dvs.
numai bine!
numai bine!
eu am o fetita, dar stiu ca baietii vorbesc mai tarziu. Nu e cazul sa va ingrijorati inca, in definitiv Lucian Blaga a vorbit doar la patru ani! Evident nu e cazul sa asteptati asa de mult; duceti baiatul la un medic pediatru, daca sunteti ingrijorata. Incercati sa-i schimbati obiceiul de a manca in timp ce se uita la desene, ese un obicei foarte daunator care ii va da peste cap sistemul digestiv. pentru toata viata.
Numai bine!
Numai bine!
Si eu am o fetita de 1 an si 11 luni, care vorbeste foarte putin dupa parerea mea, zice mai multe cuvinte, uneori chiar icearca sa imbine cuvinte, cind o intrebi citi ani are spune doi..., insa nu-s prea linistita caci cunosc alti copii de aceeasi virsta care vorbesc bine.Credeti ca copiii care incep a vorbi greu sint dezvoltati mintal mai slab?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3gemeni cu intarziere verbala
- 23Urgent, Cerebrolysin sau Risatarun!?
- 6Copil de 2 ani care inca nu vorbeste
- 12nu vrea sa vorbeasca
- 5ORL sau logoped?
- 9baiatul meu are o problema: nu vorbeste aproape deloc
- 0Limba galbena si senzatie de dinti murdari
- 5Copil de 2 ani nu vorbeste!
- 2Fetita mea de 2 ani si 7 luni nu vorbeste si nu vrea sa minince.Ce sa fac?
- 15Ingrijorare autism sau alte probleme la copil de 2 ani si jumatate
- 5Vorbire întârziată
- 1Fetita mea de 3 ani nu vorbeste bine
- 3Va rog să îmi răspundă un medic daca se poate! băiețel de 2 anișori nu vorbește mai deloc
- 1Copil 4 ani jumate întârziere in limbaj și vorbire
- 2Intarziere vorbire 2 ani si 5 luni
- 0Autism, retard in vorbire sau e normal pentru aceasta varsta?
- 1Intarziere de limbaj?Please help
Mai multe informații despre: Dezvoltarea limbajului la copilul intre 1-3 ani intarzierea limbajului la copii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: