Fetita mea de 3 ani nu vorbeste bine

07-12-2019
Andreea2289
Nu este medic/terapeut
Andreea2289
Buna seara
Fetita mea de 3 ani nu vorbeste bine, spune vre-o 25 de cuvinte, mama, tata, pipi, caca, apa, nu pot, nu vreau, uita te, aceea, ...De inteles intelege aproape tot insa ea nu vrea sa si dea silinta sa vorbeasca mai mult
Ea este foarte agitata si energica, niciodata nu si gaseste locul...

Eu vorbesc foarte mult cu ea, îi citesc din carticele ne uitam la documentare despre plante animale, avem diferite activitati ( desenat, pictat, facut Lego, puzzle... mergem in parc, interactioneaza cu copii, se joaca

Imi fac griji deoarece sunt copii care la varsta ei vorbesc foarte bine

Oare sa aiba vre-o problema??? se poate recomanda ceva vitamine pentru vorbire ?
1 comentarii
0
17-12-2019, ora 21:30
soledad2017
Nu este medic/terapeut
soledad2017
Buna, si fetita mea de 3 ani si 2 saptamini nu vorbeste bine, dar ea la nasterea fost diagnosticata cu hipoacuzie usoara si ne asteptam sa vorbeasca putin, o doctorita ne-a recomandat aparat auditiv noi l-am refuzat pt. ca nu vedem semne ca nu aude, dar nu vorbeste mult, sincer va spun ca nu stiu ce sa fac, iar in cazul dv. ar trebui sa-i faceti o audiometrie, si daca iese bine va linistiti, nu toti copii vorbesc in acelasi timp, si va rog mai spuneti-mi despre fetita dv. cum evolueaza cu vorbitul.Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copilul nu vorbește - când trebuie să ne îngrijorăm?
  • Evaluarea copilului de 1 an
  • Evaluarea copilului de 2 ani
  • Evaluarea copilului de 4 ani
  • Evaluarea copilului de 5 ani
  • Care sunt semnele dificultăților de învățare la copil?
  • Ce beneficii are repetarea cuvintelor pentru bebeluși?
  • Creierul bebelușilor bilingvi prezintă o activitate crescută în zonele funcțiilor executive
  • Muzica îmbunătățește abilitățile lingvistice ale bebelușului
  •