Fetita mea de 3 ani nu vorbeste bine
Buna seara
Fetita mea de 3 ani nu vorbeste bine, spune vre-o 25 de cuvinte, mama, tata, pipi, caca, apa, nu pot, nu vreau, uita te, aceea, ...De inteles intelege aproape tot insa ea nu vrea sa si dea silinta sa vorbeasca mai mult
Ea este foarte agitata si energica, niciodata nu si gaseste locul...
Eu vorbesc foarte mult cu ea, îi citesc din carticele ne uitam la documentare despre plante animale, avem diferite activitati ( desenat, pictat, facut Lego, puzzle... mergem in parc, interactioneaza cu copii, se joaca
Imi fac griji deoarece sunt copii care la varsta ei vorbesc foarte bine
Oare sa aiba vre-o problema??? se poate recomanda ceva vitamine pentru vorbire ?
Fetita mea de 3 ani nu vorbeste bine, spune vre-o 25 de cuvinte, mama, tata, pipi, caca, apa, nu pot, nu vreau, uita te, aceea, ...De inteles intelege aproape tot insa ea nu vrea sa si dea silinta sa vorbeasca mai mult
Ea este foarte agitata si energica, niciodata nu si gaseste locul...
Eu vorbesc foarte mult cu ea, îi citesc din carticele ne uitam la documentare despre plante animale, avem diferite activitati ( desenat, pictat, facut Lego, puzzle... mergem in parc, interactioneaza cu copii, se joaca
Imi fac griji deoarece sunt copii care la varsta ei vorbesc foarte bine
Oare sa aiba vre-o problema??? se poate recomanda ceva vitamine pentru vorbire ?
1 comentarii
Buna, si fetita mea de 3 ani si 2 saptamini nu vorbeste bine, dar ea la nasterea fost diagnosticata cu hipoacuzie usoara si ne asteptam sa vorbeasca putin, o doctorita ne-a recomandat aparat auditiv noi l-am refuzat pt. ca nu vedem semne ca nu aude, dar nu vorbeste mult, sincer va spun ca nu stiu ce sa fac, iar in cazul dv. ar trebui sa-i faceti o audiometrie, si daca iese bine va linistiti, nu toti copii vorbesc in acelasi timp, si va rog mai spuneti-mi despre fetita dv. cum evolueaza cu vorbitul.Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Intarziere usoara psiho-motorie-caut logoped in Constanta
- 2intarziere in dezvoltarea limbajului
- 5fetita 2 ani si 5 luni nu vorbeste deloc
- 23Urgent, Cerebrolysin sau Risatarun!?
- 3cand incep copii sa vorbeasca
- 3cand incep copiii sa vorbeasca?
- 12nu vrea sa vorbeasca
- 3fetita de 3 ani care zice doar citeva cuvinte
- 9baiatul meu are o problema: nu vorbeste aproape deloc
- 2nu vrea sa vorbeasca la 1an si 9 luni
- 0Usturime limba
- 3Autism ????
- 23Autism sau intarziere de vorbire la un copil de 2 ani?
- 2Copil cu probleme sau normal ?
- 2Cd 62 la copil de 2 ani si jumatate
- 4Baietelul meu are 3 ani si 7 luni nu vorbeste
Mai multe informații despre: Dezvoltarea limbajului la copii Dezvoltarea limbajului la copilul intre 1-3 ani Dezvoltarea limbajului la copilul prescolar intarzierea limbajului la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: