Limba galbena si senzatie de dinti murdari
Buna ziua.
Ceva timp in urma am fost la medic, care m-a diagnosticat cu gastrita. Principalele simptome erau limba de culoare alba, miros straniu in gura si senzatia de ardere a stomacului (jigaraie in vocabularul popular). Am urmat un tratament, care l-am terminat 2 zile in urma. Insa, de ceva timp am alte simptome: limba are pete galbene (mai pronuntate in partea din spate), si mereu am senzatia de murdarie pe dinti, de parca nu i-as spala vreo 2 zile.
Igiena dentara o urmez cu 'strictete', de 2 ori pe zi spal dintii si limba. Stomacul nu imi face probleme, ma simt ok.
Rog sa ma ajute si pe mine cineva cu un sfat, ce ar trebui sa fac si de la ce-s simptomele date. O fi de vina stomacul, sau e alta problema?
Sper sa prind timp si sa ajung si pe la medicul de familie.
Va multumesc mult
Ceva timp in urma am fost la medic, care m-a diagnosticat cu gastrita. Principalele simptome erau limba de culoare alba, miros straniu in gura si senzatia de ardere a stomacului (jigaraie in vocabularul popular). Am urmat un tratament, care l-am terminat 2 zile in urma. Insa, de ceva timp am alte simptome: limba are pete galbene (mai pronuntate in partea din spate), si mereu am senzatia de murdarie pe dinti, de parca nu i-as spala vreo 2 zile.
Igiena dentara o urmez cu 'strictete', de 2 ori pe zi spal dintii si limba. Stomacul nu imi face probleme, ma simt ok.
Rog sa ma ajute si pe mine cineva cu un sfat, ce ar trebui sa fac si de la ce-s simptomele date. O fi de vina stomacul, sau e alta problema?
Sper sa prind timp si sa ajung si pe la medicul de familie.
Va multumesc mult
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1probleme de vorbire - copil de 2 ani
- 1La 4, 5 ani nu vorbeste
- 3intarzierea limbajului la baietel de 2 ani
- 3Limba galbena + rubeola... cred
- 2nu vrea sa vorbeasca la 1an si 9 luni
- 1Copilul de 2 ani nu vorbeste, inca?
- 0Usturime limba
- 1copil la 4 ani nu vorbeste
- 5rugaminte
- 2Am limba galben verzuie si o puternica durere in gat
- 8Copil de 4 ani si 4 luni nu vorbestr