insomnie de luni bune
de cateva luni bune nu pot dormi noaptea.Adorm foarte greu si am un somn chinuit in care ma trezesc de multe ori, ma intorc in pat toata noaptea, cateodata nu dorm toata noaptea.Dimineata ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.De la ce am aceasta stare?! Multumesc !!!
1 comentarii
Buna ziua,
Problemele de somn, implicit insomnia, pot avea mai multe cauze. Dintre acestea, pot fi conditii de ordin medical sau emotional, psihologic. Pentru a va imbunatati somnul, primul pas este de a vedea care este cauza problemei. V-as recomanda sa va adresati medicului de familie sau unui psiholog pentru a stabli care sunt factorii care au determinat si mentin aceste dificultati de somn.
Psiholog Gentiana Nita
Problemele de somn, implicit insomnia, pot avea mai multe cauze. Dintre acestea, pot fi conditii de ordin medical sau emotional, psihologic. Pentru a va imbunatati somnul, primul pas este de a vedea care este cauza problemei. V-as recomanda sa va adresati medicului de familie sau unui psiholog pentru a stabli care sunt factorii care au determinat si mentin aceste dificultati de somn.
Psiholog Gentiana Nita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Tratament cu Aricept.. efect secundar: insomnia
- 5obsesii, vocii si citirea gandurilor
- 2insomnie puternica la menopauza!
- 1pastile de dormit si cafea, ce se intimpla?
- 1Completare insomnie
- 17Completare 2 tratament insomnie
- 5Depresie, insomnie - recomandari, sfaturi
- 3Nu pot dormi
- 4Lipsa cronică de somn sporeşte riscurile cardiace şi de deces
- 4insomnie
- 3insomnie dupa operatie
- 9cum as putea sa scap de insomnie?
- 4insomnie... pe fondul stresului
- 8De 8 luni am probleme cu somnul
- 1Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
- 2Am nevoie de un ajutor, un sfat, o parere.Iau tratament de insomnie ce nu prea da roade.
- 2Tulburări de somn
- 2Insomnie
- 21Insomnie după Covid 19
- 18Insomnie dupa Covid
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: