Nu am somn.Ajutor.
Buna ziua.De cand nu mai iau sedativul cu care am fost obisnuit seara si anume olanzapina 5 mg nu prea mai am somn efectiv noaptea si adorm spre dimineata, nu mai pot sa dorm, nici ziua, nici noaptea..Eu mai iau tratament cu Rispolept Consta, venlafaxina si escitalopram si la nevoie anxiar, cum as putea rezolva situatia de fata, cu somnul?Am programare la doctor lina viitoare, este normal sa am astfel de reactii de nesomn de cand nu mai iau olanzapina seara la inititativa medicului?Ce sa fac ca sa adorm si sa fiu mai obosit ca parca nu am chef de somn de cand nu mai iau pastila de seara.
2 comentarii
Exact asa mi se intampla si mie ! Si eu am fost tratat cu Olanzapina iar acum ca nu mai am nimic am inceput sa o reduc treptat in sperata sa scap de ea de tot. Si cand am ajuns la zero, adica sa nu mai iau deloc, nu mai pot sa dorm. 2, 5mg e doza minima cu care pot sa mai dorm, asa ca n-am ce face decat sa iau in continuare. Si eu sint interesat de cum s-ar putea rezolva sa nu mai iau deloc, dar am o presimtire ca nu exista rezolvare, ca am mai intrebat si eu acu ceva timp...
Seroquelul stiu ca da sevraj cu insomnie. Probabil asta e si efectul Olanzapinei. Vorbiti cu dr despre ce e de facut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3insomnii
- 3tulburare psihotica !?
- 5Basedow, puls f. mare, palpitatii, transpiratii, insomnie
- 17Tatal meu sufera de insomnie de mai bine de 10 ani...
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 29Cum pot sa scap de insomnie?
- 2Insomnie - astept raspuns urgent!
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 19vreau un sfat-insomnii
- 2insomnie puternica la menopauza!
- 4mi s-a recomandat un medicament pt insomnie. In prospect scrie ca e pt epilepsie
- 4Lipsa cronică de somn sporeşte riscurile cardiace şi de deces
- 5Cum scap de Seroquel?
- 1Insomnie...ajutor!
- 2nu mai pot sa dorm cam de 2 luni
- 4insomnie
- 3Pareri tratament insomnie si posibila anxietate.
- 6Mi-e teama de intuneric
- 4Nu suport sedarea.Ce alte soluții fara sedare mai sunt pt somn?
- 30Insomnie foarte gravă cum să procedez ?
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: