Insarcinata sau nu?Vreau un raspuns.
Buna tuturor...
Recunosc ca nu am avut o viata sexuala foarte activa pana acum si am decis sa va cer ajutorul...
In 23 septembrie am avut un contact sexual neprotejat cu iubita mea folosind metoda coitus intreruptus apoi, ei i-a venit menstruatia in data de 26 si a tinut-o cam 4-5 zile.
Ea a inceput sa ia anticonceptionale din data de 1 pana in data de 11 octombrie cand a terminat flaconul si le-a intrerupt.A avut 3-4 zile de sangerari dupa intrerupere banuiesc ca fiind menstruatie.Daca ramanea insarcinata mai avea aceste sangerari dupa intreruperea anticonceptionalelor?
A trecut o luna si ea mi-a spus ca nu simte niciun semn legat de o posibila sarcina pe care sincer nu mi-o doresc.Este posibil sa fi ramas insarcinata? Imi doresc sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc.
Recunosc ca nu am avut o viata sexuala foarte activa pana acum si am decis sa va cer ajutorul...
In 23 septembrie am avut un contact sexual neprotejat cu iubita mea folosind metoda coitus intreruptus apoi, ei i-a venit menstruatia in data de 26 si a tinut-o cam 4-5 zile.
Ea a inceput sa ia anticonceptionale din data de 1 pana in data de 11 octombrie cand a terminat flaconul si le-a intrerupt.A avut 3-4 zile de sangerari dupa intrerupere banuiesc ca fiind menstruatie.Daca ramanea insarcinata mai avea aceste sangerari dupa intreruperea anticonceptionalelor?
A trecut o luna si ea mi-a spus ca nu simte niciun semn legat de o posibila sarcina pe care sincer nu mi-o doresc.Este posibil sa fi ramas insarcinata? Imi doresc sa ma ajutati cu un raspuns.Va multumesc.
1 comentarii
Buna.Nu a rămas însărcinată sigur.Si eu am luat anticoncepţionale si dupa prima folie a doua zi mi-a venit menstruaţia.E un lucru normal, si organismul a răspuns normal la efectul anticoncepţionalelor.Atata timp cat e sub efectul lor, nu ramane si daca nici nu laşi in ea, şansele sunt 0.Ah da..si daca era însărcinată, nu ii venea ciclul.Ea nu are nici un semn, deci relax.Multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 8pot ramane gravida?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 3exista poibilitatea de a ramane insarcinata?
- 8Sex in timpul menstruatiei... sunt insarcinata?
- 4Poate ramane insarcinata?
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 3sunt insarcinata? rog parerea unui medic
- 2Sarcina?
- 0Menstruație neregulata
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: