prea mult stres ajutor
pot fi insarcinata.daca m-am sters cu un servetel manjit de sperma in zona genitala iar dupa 14 zile am facut un test si a iesit negativ.apoi pe 13 martie trebuia sa imi vina menstruatia si suntem in 23 si inca nu mi-a venit
7 comentarii
Scuza-ma ca-ti spun, dar tu pare ca luna de luna ai acelasi stres din cauza ca nu te protejezi. FOLOSESTE PREZERVATIVE, sau alte mijloace de contraceptie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum vine aia "m-am sters cu un servetel manjit de sperma"??? pare ca esti imatura.desi ti-ai inceput viata sexuala, ca femeie matura...
Orice raspuns ai primi aici e doar o parere. fa-ti un test de sarcina din sange, e sigur.
Nu ti-am spus nimic cu rautate, iti spun ca sa fii mai responsabila si sa te bucuri de o viata sexuala normala, nu una care sa te tot streseze.
Numia Bine!
Orice raspuns ai primi aici e doar o parere. fa-ti un test de sarcina din sange, e sigur.
Nu ti-am spus nimic cu rautate, iti spun ca sa fii mai responsabila si sa te bucuri de o viata sexuala normala, nu una care sa te tot streseze.
Numia Bine!
Si nici de pastilele de a doua zi nu abuza, poti avea probleme endocrinologice pe care greu le mai repari ulterior! Astea-s bune foarte rar, nu sa devina obisnuinta.
De cand de atunci? Ca din 24.02 spui ca te-ai sters cu servetelul ?Si suntem in 24.03 !
Si tot nu ti-a venit? O fi vreo dereglare ceva, nu ti-ar strica un control medical !
am fost la medik si n-a zis nimic,...sapt trecuta oricum multumesc mult de raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreun risc de a ramine insarcinata?
- 2Ciclul poate intarzia din cauza dezvirginarii?
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 6poti ramane insarcinata in a 16-a zi?
- 7sarcina sau nu?
- 7insarcinata sau nu?
- 40oare sunt insarcinata?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 13cat poate intarzia menstruatia?
- 1Sarcina?
- 7Sunt gravida ?
- 6Sunt însărcinată?
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 1Posibila sarcină?
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei