prea mult stres ajutor

pot fi insarcinata.daca m-am sters cu un servetel manjit de sperma in zona genitala iar dupa 14 zile am facut un test si a iesit negativ.apoi pe 13 martie trebuia sa imi vina menstruatia si suntem in 23 si inca nu mi-a venit
7 comentarii

Scuza-ma ca-ti spun, dar tu pare ca luna de luna ai acelasi stres din cauza ca nu te protejezi. FOLOSESTE PREZERVATIVE, sau alte mijloace de contraceptie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum vine aia "m-am sters cu un servetel manjit de sperma"??? pare ca esti imatura.desi ti-ai inceput viata sexuala, ca femeie matura...
Orice raspuns ai primi aici e doar o parere. fa-ti un test de sarcina din sange, e sigur.
Nu ti-am spus nimic cu rautate, iti spun ca sa fii mai responsabila si sa te bucuri de o viata sexuala normala, nu una care sa te tot streseze.
Numia Bine!
Orice raspuns ai primi aici e doar o parere. fa-ti un test de sarcina din sange, e sigur.
Nu ti-am spus nimic cu rautate, iti spun ca sa fii mai responsabila si sa te bucuri de o viata sexuala normala, nu una care sa te tot streseze.
Numia Bine!

Si nici de pastilele de a doua zi nu abuza, poti avea probleme endocrinologice pe care greu le mai repari ulterior! Astea-s bune foarte rar, nu sa devina obisnuinta.

De cand de atunci? Ca din 24.02 spui ca te-ai sters cu servetelul ?Si suntem in 24.03 !

Si tot nu ti-a venit? O fi vreo dereglare ceva, nu ti-ar strica un control medical !

am fost la medik si n-a zis nimic,...sapt trecuta oricum multumesc mult de raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 1pot sa fiu gravida?
- 3imi fac griji degeaba?
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 9A ramas partenera mea insarcinata sau nu?
- 3sarcina posibila?
- 5posibil sarcina
- 0Sunt insarcinata?
- 3Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns! Exista riscul unei sarcini?
- 0Sunt insarcinata?
- 5probleme cu menstruatia
- 0Anticonceptionale cerazette
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 3Întârzierea menstruatiei
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei