sunt gravida?

buna ziua! am o intrebare, de 2 luni am avut ciclul menstrual de 24 de zile aprox si la ultima menstruatie am avut contacte sexuale neprotejate in a 3a zi si in ultima zi de menstruatie, e posibil sa fiu insarcinata? mentionez ca nu am mai luat anticonceptionale de 8 luni si cm este neregulat. va multumesc!
9 comentarii

Nu cred ca esti insarcinata. Cand ai avut ultima data CM ?

buna dimineata, am si eu o nelamurire in luna septembrie ciclul menstrual mi-a venit pe data de 26 si pana acum nu mi-a mai venit deloc, activitate sexuala nu am mai avut din luna mai. am facut pe data de 1 noiembrie si un test care a iesit negativ. am fost la un control ginecologic si medicul de acolo mi-a spus ca nu vede nici o sarcina dar urmeaza sa mai fac si o ecografie, am facut si un papanicolau si niste secretii si astept rezultatul. Daca nu am avut activitate sexuala si testul este negativ de ce imi intarzie? va multumesc astept raspuns

@niki : Cauza iintarzierii CM este probabil o afectiune ovariana [ chisturi ovariene ], nu sarcina.fa ecografie si asteapta si rezultatul testului.

@mada: Nu esti insarcinata. Sa faci si tu o ecografie pelvina si un control ginecologic.

buna seara, am revenit cu o alta intrebare am fost astazi si am facut si ecografia mi-a spus ca nu am nici o sarcina. doamna ginecolog m-a sfatuit sa fac un hcg+beta hcg si apoi sa imi dea niste pastile numite duphaston pentru a -mi provoca menstruatia. ideea este ca tot astazi pe la amiaza mi-a venit menstruatia. inca astept rezultatele secretiilor si papanicolaul. ce ma sfatuiti sa fac sa fac hcg-ul si apoi sa iau medicamentele sau nu/?

Nu mai fa nici o analiza si nu lua Duphaston daca ti-a venit menstruatia.Asteapta rezultatul celorlalte analize.

buna ziua am si eu o intrebare, prietena mea trebuie sa urmeze un tratament cu Fitomenadion, Adrenostazin si Gluconat de Calciu, vreau sa stiu daca se fac impreuna amestecat si daca se fac intramuscular. va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 8Daca sunt insarcinata
- 1Urgent!!!ar trebui sa iau pilula de a doua zi?
- 0e posibila o sarcina?
- 1Pot ramane insarcinata daca..
- 15Intarziere menstruatie
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 4posibil sarcina
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 0posibilitate sarcina
- 0există riscul unei sarcini?
- 1Ce se întâmplă cu ciclul meu?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 0Exista o probabilitate de sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: