sunt gravida?
buna ziua! am o intrebare, de 2 luni am avut ciclul menstrual de 24 de zile aprox si la ultima menstruatie am avut contacte sexuale neprotejate in a 3a zi si in ultima zi de menstruatie, e posibil sa fiu insarcinata? mentionez ca nu am mai luat anticonceptionale de 8 luni si cm este neregulat. va multumesc!
9 comentarii
Nu cred ca esti insarcinata. Cand ai avut ultima data CM ?
buna dimineata, am si eu o nelamurire in luna septembrie ciclul menstrual mi-a venit pe data de 26 si pana acum nu mi-a mai venit deloc, activitate sexuala nu am mai avut din luna mai. am facut pe data de 1 noiembrie si un test care a iesit negativ. am fost la un control ginecologic si medicul de acolo mi-a spus ca nu vede nici o sarcina dar urmeaza sa mai fac si o ecografie, am facut si un papanicolau si niste secretii si astept rezultatul. Daca nu am avut activitate sexuala si testul este negativ de ce imi intarzie? va multumesc astept raspuns
@niki : Cauza iintarzierii CM este probabil o afectiune ovariana [ chisturi ovariene ], nu sarcina.fa ecografie si asteapta si rezultatul testului.
@mada: Nu esti insarcinata. Sa faci si tu o ecografie pelvina si un control ginecologic.
buna seara, am revenit cu o alta intrebare am fost astazi si am facut si ecografia mi-a spus ca nu am nici o sarcina. doamna ginecolog m-a sfatuit sa fac un hcg+beta hcg si apoi sa imi dea niste pastile numite duphaston pentru a -mi provoca menstruatia. ideea este ca tot astazi pe la amiaza mi-a venit menstruatia. inca astept rezultatele secretiilor si papanicolaul. ce ma sfatuiti sa fac sa fac hcg-ul si apoi sa iau medicamentele sau nu/?
Nu mai fa nici o analiza si nu lua Duphaston daca ti-a venit menstruatia.Asteapta rezultatul celorlalte analize.
buna ziua am si eu o intrebare, prietena mea trebuie sa urmeze un tratament cu Fitomenadion, Adrenostazin si Gluconat de Calciu, vreau sa stiu daca se fac impreuna amestecat si daca se fac intramuscular. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 2poti ramane insarcinata a doua zi dupa terminarea menstruatiei?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 3am simptome de sarcina.. chiar sunt insarcinata?
- 1posibila sarcina?
- 60e prietena mea gravida?
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 5intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
- 11ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 1Sunt insarcinata?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
- 2Imi intarzie menstruatia
- 2Sanse sa raman insarcinata?
- 0Posibila sarcină?
- 2Posibil sa fiu însărcinată.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: