ajutati-ma si pe me.plssss
in cazul in care se face un avort as dori sa stiu cand ar fi cel mai sigur sa il faca fata.sau cum se face ce se intampla mai exact.
inca nuj sigur daca e insarcinata.dar vreau sa stiu cum stau lucrurile.
inca nuj sigur daca e insarcinata.dar vreau sa stiu cum stau lucrurile.
8 comentarii
păi nu ar trebui să fie în lună avansată pt că e mai traumatizant pt ea... şi e urât oricum... dureri mari, sângerare, tratament cu antibiotic pt că pot apărea infecţii etc.
Am suferit si eu un avort la cerere aveam o lun asi 2 saptamani cucat mai repede cu atat mai bine nu te speria o sa-ti faca anestezie locala cam 2 zile o sa te simti rau dar nu foate rau o sa ai dureri ca la ciclu. Pe 1o septembrie am facut avortu si azi mi-a venit ciclu. nu te speria mult curaj
Dar la cat timp se poate face un avort...ma refer in cel mai scurt timp.asta e asa pentru mine...oricum vom merge la o consultatie si ne va indruma doctorul spre o cale buna(sper eu ) Mersi!
nu-i vb de prezervativ...am postat si am postat cauza cu cateva zile inainte.:(
clau, cam dupa o luna e indicat sa mearga!!sa nu depaseasca 3 luni ca atunci se complica situatia!!
sunt de acord cu morena!!sunt atatea modele si forme de prezervative incat aveti de unde sa alegeti!!mai nou au aparut si condometrele ;))
sunt de acord cu morena!!sunt atatea modele si forme de prezervative incat aveti de unde sa alegeti!!mai nou au aparut si condometrele ;))
Condometre???Alea ce mai sant??IA lumineaza-ma, jaquelinne, ca vad ca am cam ramas in urma!:-)
;)))))))) morena, sunt niste prezervative gradate, pt masurarea penisului ;)) tot felul de modele apar si ei tot se vaita pe aici ;))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida sau nu?
- 4insarcinata de la sperma scursa?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 4oare pot sa raman insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 3Posibila sarcina?
- 6In urma unui avort am decis sa imi implantez sterilet
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 3este posibila o sarcina?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 2insarcinata?
- 1Sarcina ?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 0am ramas insarcinata?
- 2sarcina sau dereglare din cauza schimbarii climatice
- 1sunt gravida ? ajutati-ma va rog !
- 12Însărcinată sau nu?!
- 5sunt insarcinata daca?
- 0Valori beta hcg
- 2Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: Avortul sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: