insarcinata sau nu?
buna ziua vroiam sa va intreb daca am baut 2 beri inainte sa fac testul de sarcina, afecteaza cu ceva rezultatul testului? pentru ca am toate simtomele unei sarcini greata, intarzierea menstruatiei, dureri de cap, uneori imi vine sa lesin. dar miam luat un test de sarcina si inainte sal fac am baut 2 beri si rezultatul testului a iesit negativ. as vrea sa primesc un raspuns cat se poate de repede. multumesc.
7 comentarii
simplu: lasa sa treaca cateva zile si refati testul..DAR fara sa bei..Nu stiu daca are relevanta, oricum...asa e mai bine...
Poate influenta, deoarece scade concentratia de hormoni din urina, fluidizeaza..cel mai bine sa fie facut din prima urina de dimineata..
dar pot avea si altceva chiar daca simptomele sunt cele de sarcina? daca da ce anume? multumesc. intreb asta pentru ca am incercat sa raman insarcinata timp de 2 ani de zile si nu sa intamplat. si acum dintro data sa intamplat. multumesc
Ce s-a intamplat ai ramas?Sau tragi concluzii dupa simptome?Testul de sarcina este concludent la 7 zile de inatrziere a menstrei si 3 sapt de a contactul sexual..simptomele astea mai sunt si daca ai vreo carenta de fier, etc..mergi la medic si fa testul de sarcina din sange sau sa-ti faca o ecografie, daca cel din urina nu ti se pare concret..nu putem ghici daca esti sau nu..
buna, vreau sa stiu dupa cat timp dupa ce s-a terminat in mine pot face testul de sarcina sa vad daca sunt sau nu insarcinata, prima zi a menstruatiei a fost pe data de 17 sep iar in data de 25, 28, 29 si 30 am facut dragoste si s-a terminat in mine. pe data de 6 octombrie am facut un test de sarcina si rezultatul a iesit negativ, pot fi insarcinata chiar daca a iesit testul negativ?? mersi mult
Ancuta, testul de sarcina se face la o saptamana dupa intarzierea ciclului menstrual (daca e regulat). Daca nu incearca sa faci un test dupa 3 saptamani de la ultimul contact sexual. Iar daca esti nerabdatoare sa afli raspunsul mergi si iti fa o analiza de sange care iti va confirma sau infirma teama (in proportie de 100%). Multa putere.
buna ziua. am si eu o intrebare si sper sa primesc raspuns cat mai repede. am un bebe de 2 luni si si nul mai alaptez la san decat cu biberonu dar problema este ca nu se satura cu laptele. vroiam sa va intreb daca ii mai pot da si altceva sa pape in afara de laptic. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Oare sunt insarcinata?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 4cu vreo 5 zile inainte sa imi vina menstruatia am avut primul contact sexual... sunt gravida?
- 2sunt insarcinata?
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 5ce probabilitate ar fi de sarcina?
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 5pot face test de sarcina daca fac tratament cu ovule si am luat pana ieri antibiotice?
- 3Poate sa fie insarcinata ?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 4sex a doua zi dupa ce i sa terminat ciclul menstrual
- 0Posibila sarcina?
- 14test de sarcina negativ... as putea fi insarcinata?
- 1Posibila sarcina?
- 0Sunt gravidă?
- 10Buna ziua. Imi doresc foarte mult sa am un bebe..
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina