Risc de sarcina?

30-04-2021
Ema55
Nu este medic/terapeut
Ema55
Bună! Am o mare nelămurire privind următoarea situatie:
Am 18 ani și am ovare polichistice, iau Diane 35 de 2 luni și ceva. În timpul pauzei de o săptămână, spre sfarsit mi a venit menstruația in a 29 zi a ciclului( perfect normal). După ce săptămână de pauza a trecut am reluat tratamentul însa a 3 a tableta am uitat sa o iau, iar a doua zi am avut primul meu contact sexual neprotejat si fără ejaculare. De spaima am luat în ziua respectivă doza dubla, dar după o zi am început sa am o stare de rău care nu a persistat si în zilele următoare. În prezent după 4 zile de la actul sexual am dureri abdominale inferioare și la spate similare cu cele de la menstruație. Nu am vreo scurgere de sânge însă sunt foarte curioasa care ar fi șansele sa fi rămas gravida. Chiar m ar ajuta un răspuns cât de cât concret.
2 comentarii
0
05-05-2021, ora 14:53
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Puteti discuta toate acestea cu medicul ginecolog care va cunoaste situatia si care va poate informa si asupra utilizarii contraceptivelor in cauza.

Este foarte probabil ca luand doza dubla ati produs un dezechilibru hormonal in organism, care reactioneaza ca atare.

Ar fi trebuit sa stiti pana acum ca sansele de a fi gravida nu se calculeaza in procente sau alta unitate de masura. Nu puteti fi ”putin insarcinata”.

Vorbiti cu medicul ginecolog si va va instrui
0
30-06-2021, ora 08:17
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Luati un test de sarcina de la orice farmacie care va va arata daca sunteti gravida sau nu, iar pe viitor informați- vă de la medicul ginecolog despre utilizarea corectă a contaceptivelor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •