sarcina da sau nu??

10-06-2012
allexyy
Nu este medic/terapeut
allexyy
Bună.. Sincer nustiu cum sa încep dar am sa încerc sa explic cât mai Bine.in urma Cu aprox 5 luni am avut relaţii sexuale.. menstruatia mi.a venit lunar insa mai puţin decât de obicei ( cantitativ, durata 3 zile ca de obicei) insa in urma Cu 2 luni mi.am făcut un test de sarcina a esit negativ.. si ma gândeam la cm peste sarcina asa ca m.am decis sa ma duc la un control ginecologic mia spus ca am o infecţie Nu e vorba de sarcina..insa p mine ma dor ovarele..ma simt imbalonata..obosită.. m doare burta.ma dor sani. mi.am făcut si un test de sarcina la laborator medical pe baza de urină...negativ deasemeni.Burtica mea a crescut.. nustiu e posibil sa fiu însărcinată si medicul sa Nu fi văzut sarcina la 3 luni si testele sa greşească?? Imi cer scuze ptr exprimare insa. sunt f.oarte preocupată :(( mulţumesc.p.s. ultimul test de la farmacie lam făcut aqum 3 zile
3 comentarii
0
10-06-2012, ora 09:30
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Nu esti insarcinata.Care e probabilitatea ca atat testele de sarcina cat si medicul sa greseasca? 0 % sanse.
0
10-06-2012, ora 17:36
allexyy
Nu este medic/terapeut
allexyy
Totusi dc ma simt aiurea.imbalonata..obosită..Somn mai mereu.. dureri de sani asta Nu explic??
0
23-06-2012, ora 15:35
AlexandraT
Nu este medic/terapeut
AlexandraT
Ce fel de infectie ti-a spus medicul ca ai si ce tratament ti=a dat? Nu esti cumva inainte de ciclu? Simptomele acestea sunt foarte normale, somnolenta, balonare, sani umflati si durerosi, sansele ca o sarcina in3 luni sa nu se vada nici la ecograf nici in urina sunt ffffff scazute as spune ca imposibile!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •