Insarcinata sau nu?
Buna seara
As avea si eu o nelamurire...acum aproximativ 4 luni am avut un raport sexual neprotejat.pana luna aceasta mi-a venit menstruatia normal.dar luna aceasta a venit cand trebuia sa vina dar numai 2 zile a tinut...mentionez ca de obicei ma tine 4-5 zile si parca am obs si mici schimbari m-am mai ingrasat putin sani parca sunt mai sensibili.mi-am facut 4 teste de sarcina(diferite firme) care au iesit negative.si am zis ca sa fiu mai sigura mi-am facut si un test din sange beta hcg care valoare a fost: 1, 20.rezultatele de referinta erau: 5 negativ, 25 pozitiv 5-25 neconcludent (trebuie repetat la 48 ore) deci rezultatul este negativ?! dar nu inteleg de ce menstuatia m-a tinut asa putin?...nu iau nici anticonceptionale.se poate sa fiu insarcinata dupa atatea teste negative??? am auzit ca se poate sa fie si menstruatie peste sarcina.dar nu este la fel ca ceea obisnuita. Din cate am obs menstruatia mea pana acum a fost ca intotdeuna pot spune...in afara de luna aceasta cand m-a tinut 2 zile...
Se poate un raspuns.
Multumesc anticipat
As avea si eu o nelamurire...acum aproximativ 4 luni am avut un raport sexual neprotejat.pana luna aceasta mi-a venit menstruatia normal.dar luna aceasta a venit cand trebuia sa vina dar numai 2 zile a tinut...mentionez ca de obicei ma tine 4-5 zile si parca am obs si mici schimbari m-am mai ingrasat putin sani parca sunt mai sensibili.mi-am facut 4 teste de sarcina(diferite firme) care au iesit negative.si am zis ca sa fiu mai sigura mi-am facut si un test din sange beta hcg care valoare a fost: 1, 20.rezultatele de referinta erau: 5 negativ, 25 pozitiv 5-25 neconcludent (trebuie repetat la 48 ore) deci rezultatul este negativ?! dar nu inteleg de ce menstuatia m-a tinut asa putin?...nu iau nici anticonceptionale.se poate sa fiu insarcinata dupa atatea teste negative??? am auzit ca se poate sa fie si menstruatie peste sarcina.dar nu este la fel ca ceea obisnuita. Din cate am obs menstruatia mea pana acum a fost ca intotdeuna pot spune...in afara de luna aceasta cand m-a tinut 2 zile...
Se poate un raspuns.
Multumesc anticipat
7 comentarii
mergi la un consult ginecologic si te lamuresti.
hmmm ms pentru raspuns.dar poate ma poate ajuta cineva cu un raspuns o parere.sau poate a mai patit cineva ceva de genu.
Nu aveti nici cel mai mic semn de sarcina. Nu va mai faceti atatea probleme.
Multumesc pentru raspuns.. Dar ma ingrijoreaza mai mult faptul ca menstruatia m-a tinut decat 2 zile sa fie oare o dereglare hormonala?!
Buna seara.am o întrebare direct domnului dot.de mulţi ani iau contraceptive, din luna Ianuarie sint in pauza.acum citevai zile in urma am avut un raport sexual, nu a ejakuat in intern..sint foarte preocupata:(este adevărat ca exista o substanta trasparenta înaintea ejakuarii care poate provoca sarcina????după cit timp pot sa fac un test de sarcina.mersi mult, , , un consiliu de dot.desigur îmi va fi de folos.
Salut, am nevoe de un răspuns, , , mă gindesc in continuu.Va multumesc.
Cu toate ca nu am avut un răspuns.pentru cronaca eu am făcut test si rezultatul a fost pozitiv, ASA ca sunt însărcinată...pentru alţii, atenţie in ASA caz ca al meu si nu faceţi dragoste neprotejinduva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pot fi insarcinata?
- 4pot fi insarcinata chiar daca am menstruatie in mod regulat?
- 4Sex neprotejat
- 7Pot fi insarcinata?
- 12pot ramane insarcinata?
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 11oare sunt insarcinata?
- 1sa mai fac un test de sarcina?
- 2Sarcina? Am nevoie urgent de un raspuns
- 2Mare dilemă: este sau nu insarcinata?
- 1insarcinata oare??
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 11Virgina insarcinata?
- 0probleme cu ciclul
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
- 3Sunt sanse sa raman gravida?
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? menstruatia redusa cantitativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: