Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
Buna seara.Am început sa iau rigevidon in ultima zi de ciclu (7zi) la ora 12 ziua.Seara am avut relaţii sexuale cu soţul si nu am folosit prezervativul.Au trecut 2 saptamâni si am stare de voma si o durere de sâni suportabila.Este posibila o sarcina?multumesc
2 comentarii
Da, este posibila o sarcina, deoarece nu erati inca sub protectie contraceptiva. In conditiile aratate, protectia se instaleaza pe deplin incepand cu a 8-a pilula.
Pe de alta parte, rigevidonul relativ frecvent poate da el insusi o senzatie de tensiune in sani si, uneori (un pic mai rar), greturi.
Lasati sa mai treaca 3 zile si faceti un test de sarcina pentru a fi sigura ca nu sunteti insarcinata.
Pe de alta parte, rigevidonul relativ frecvent poate da el insusi o senzatie de tensiune in sani si, uneori (un pic mai rar), greturi.
Lasati sa mai treaca 3 zile si faceti un test de sarcina pentru a fi sigura ca nu sunteti insarcinata.
Buna seara.Daca ar fi sa păstrez acest copil, ar ieşi cu probleme de sănătate din cauza anticonceptionalelor?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt insarcinata?
- 9antibiotice!!! urgent!!!
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 3Pot fi insarcinata?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 3menstruatie de doua ori pe luna = sarcina?
- 2este sau nu insarcinata.
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 9Pot fii insarcinata!!!
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 5test de sarcina - o liniuta, oare sint insarcinata?
- 6sarcina sau nu?
- 15sarcina sau nu?
- 0raceala sau sarcina?
- 2pot ramane gravida daca am fcaut sex prin haine?
- 5probleme cu menstruatia
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: