Anticonceptionalele... + simptome de sarcina
Buna seara.Am început sa iau rigevidon in ultima zi de ciclu (7zi) la ora 12 ziua.Seara am avut relaţii sexuale cu soţul si nu am folosit prezervativul.Au trecut 2 saptamâni si am stare de voma si o durere de sâni suportabila.Este posibila o sarcina?multumesc
2 comentarii
Da, este posibila o sarcina, deoarece nu erati inca sub protectie contraceptiva. In conditiile aratate, protectia se instaleaza pe deplin incepand cu a 8-a pilula.
Pe de alta parte, rigevidonul relativ frecvent poate da el insusi o senzatie de tensiune in sani si, uneori (un pic mai rar), greturi.
Lasati sa mai treaca 3 zile si faceti un test de sarcina pentru a fi sigura ca nu sunteti insarcinata.
Pe de alta parte, rigevidonul relativ frecvent poate da el insusi o senzatie de tensiune in sani si, uneori (un pic mai rar), greturi.
Lasati sa mai treaca 3 zile si faceti un test de sarcina pentru a fi sigura ca nu sunteti insarcinata.
Buna seara.Daca ar fi sa păstrez acest copil, ar ieşi cu probleme de sănătate din cauza anticonceptionalelor?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 2sarcina sau nu?
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 13contact sexual neprotejat?
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 0e o posibila sarcina?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 7sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 1Dereglare hormonala sau posibila sarcina
- 2Poate fi insarcinata?
- 3Exista vreo sansa sa fiu insarcinata sau nu?
- 5Sunt insarcinata?
- 4Sex si sarcina
- 3E posibil sa fie insarcinata
- 0Dureri de sani, sani mariti ca volum. Posibila sarcina?
- 0Reactie adversa la augumentin ( poate vede cineva )
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 0Este posibil sa fi rămas insarcinata, răspundeți va rog
- 0Posibila sarcină?
- 2Greata, ragaieli si acreala in gat dupa tratament cu antibiotic pentru o masea
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: