Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
Buna! Am 16 ani si mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu de curand. De doua zile ma simt rau, mai exact am dureri de cap, dureri de burta si stari de voma, stiu ca sunt simptome intalnite in diverse cazuri, dar m-am gandit prin absurd ca as putea fi insarcinata X_X, desi cred ca sansele ar fi foarte mici din moment ce ne-am protejat de la inceputul actului sexual, iar eu nu eram in perioada fertila, eram in a 8 zi [ la trei zile dupa incetarea sangerari].
Voi ce parere aveti? Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
Voi ce parere aveti? Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
3 comentarii
Daca te-ai protejat nu ai de ce sa-ti faci griji..numai daca se rupe prezervavtivul, daca crezi ca a fost totul in regula, stai linistita..
Fa un test de sarcina dupa cel putin 7 zile. Partea proasta e ca poti ramane si la 8 zile, ziua 10-17 este valabila doar la un ciclu regulat de 28 de zile, altfel perioada se modifica., si nici asa nu e sigur 100%, mai sunt si alti factori care pot influienta declansarea ovulatiei. Caz concret, stiam asta si tocmai am ramas in ziua a 8-a, ridicol nu? asta inseamna ciclu neregulat! Pe urma depinde cum v-ati protejat, sansele pot fi mici dar si accidentele pot fi intr-un oarecare procent.
Nu am tocmai un ciclu regulat...in jur de 30-35 de zile.
Au trecut doar 4 zile, deci cu testul mai astept, dar vroiam sa stau linistita pana atunci :-s.
Accidente cu prezervativul nu am avut, sa alunece sau sa se rupa, dar cum spune miam "sansele pot fi mici dar si accidentele pot fi intr-un oarecare procent. "
Multumesc pentru raspunsuri!
Au trecut doar 4 zile, deci cu testul mai astept, dar vroiam sa stau linistita pana atunci :-s.
Accidente cu prezervativul nu am avut, sa alunece sau sa se rupa, dar cum spune miam "sansele pot fi mici dar si accidentele pot fi intr-un oarecare procent. "
Multumesc pentru raspunsuri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarcina?
- 1Este posibil sa fiu insarcinata?
- 15am si eu o nelamurire
- 7duphaston sa fie problema?
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 6insarcinata fara penetrare?
- 3pot sa raman insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 3sunt gravida?
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 2posibila sarcina?
- 0insarcinata sau nu?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 2E inca virgina?
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: