infertilitate?
am facut o operatie laser pt un chist ovarian dermoid de 3 cm in aprilie 2013, dupa care am luat contraceptive, de 6 luni nu am mai luat nimic, dorind sa ramin insarcinata, care ar putea fi cauza ca nu am ramas?operatia sau virsta mea, am 40 de ani?va rog dati-mi un raspuns.multumesc.
5 comentarii
multumesc pt sfat, am sa-l urmez cit mai repede, dar nu am inteles ultima fraza, care ar fi acesti factori masculini si cum influenteaza?multumesc din nou.
In Austria am cheltuit foarte multi bani la o clinica privata, iar dupa doua incercari de fertilizare in vitro, tot nu am reusit sa raman insarcinata. Credeti ca in Romania la o clinica privata as putea avea succes? Ma intereseaza o parere despre Clinica Gynera, care am inteles ca e cea mai buna clinica de fertilitate, cu o medie de reusita a Fiv-urilor mai mare decat la nivel euroopean.
Intr-adevar, rezultatele clinicii Gynera sunt extraordinare.
Tratametul cu anticonceptionale poate duce, in unele cazuri, la cresterea unui hormon (prolactina) si scaderea sanselor de a ramane gravida daca nu este normalizat nivelul acestuia.De asemenea, anticonceptionalele duc la scaderea nivelulul de acid folic.De aici si recomandarea de a se lua acid folic cu o luna inainte dea dori sa ramana gravida.
Pot sa existe si alte patologii ginecologice asociate dar neinvestigate corespunzator inainte de administrarea tratamentului cu anticonceptionale.
Rezerva foliculara scade cu varsta, de aceea se impune evaluarea rezervei foliculare.
Tratametul cu anticonceptionale poate duce, in unele cazuri, la cresterea unui hormon (prolactina) si scaderea sanselor de a ramane gravida daca nu este normalizat nivelul acestuia.De asemenea, anticonceptionalele duc la scaderea nivelulul de acid folic.De aici si recomandarea de a se lua acid folic cu o luna inainte dea dori sa ramana gravida.
Pot sa existe si alte patologii ginecologice asociate dar neinvestigate corespunzator inainte de administrarea tratamentului cu anticonceptionale.
Rezerva foliculara scade cu varsta, de aceea se impune evaluarea rezervei foliculare.
Chistul dermoid nu ppate fi tratat cu anticonceptionale, doar chisturile seroase.Chistul dermoid are doar tratament chirurgical.
Toate celelate chisturi ar putea fi tratate, teoritic, medicamentos.Depinde de dimensiuni, complicatii, dereglarile hormonale aparute, alte probleme de sanatate asociate.
Toate celelate chisturi ar putea fi tratate, teoritic, medicamentos.Depinde de dimensiuni, complicatii, dereglarile hormonale aparute, alte probleme de sanatate asociate.
Buna, eu am fost in afara pentru a urma un tratament Fiv. Am fost in Kiev, la sugestia unor prieteni si a review-urilor bune despre ei.
Am urmat un tratament Fiv de donare cu mitocondrii, avand varsta peste 40 de ani, a fost singura solutie in cazul meu pentru a putea ramane insarcinata.
Am fost indeaproape supravegheata pe tot parcursul sarcinii si rezultatul a fost cel dorit, un bebelus perfect sanatos. A fost cel mai frumos moment al vietii mele atunci cand l-am tinut in brate si cand mi-am dat seama ca, orice este posibil daca iti doresti cu adevarat.
Mult succes si nu renunta la visul tau.
Am urmat un tratament Fiv de donare cu mitocondrii, avand varsta peste 40 de ani, a fost singura solutie in cazul meu pentru a putea ramane insarcinata.
Am fost indeaproape supravegheata pe tot parcursul sarcinii si rezultatul a fost cel dorit, un bebelus perfect sanatos. A fost cel mai frumos moment al vietii mele atunci cand l-am tinut in brate si cand mi-am dat seama ca, orice este posibil daca iti doresti cu adevarat.
Mult succes si nu renunta la visul tau.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1analize pentru infertilitate
- 4cat sa mai astept un bebe?
- 9Infertilitate???
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 6Nu reusesc sa raman insarcinata.. infertilitate primara?
- 3Tratament infertilitate
- 0probleme infertilitate lipsa ovulatie
- 1Apiterapie pentru infertilitate?
- 8Vreau un bebe
- 4Nu pot ramane insarcinata
- 2Infertilitate tratament utrogestan si clostilbegyt
- 0Ghid privind infertilitatea cuplului
- 0Infertilitate
- 0nu raman gravida
- 1Nu reusesc sa raman insarcinata - Logest?
- 6Nu rămân însărcinată
Mai multe informații despre: Infertilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: