Ghid privind infertilitatea cuplului
-*
M-am tot gindit cu ce as putea sa incep si cum ar fi mai util sa arate acest "ghid" privind infertilitatea cuplului si pasii pe care un cuplu trebuie sa-i urmeze pentru a diagnostica această "boala" si pentru a spori sansele de a avea un copil. Asupra faptului ca, infertilitatea poate fi considerata sau nu o boala, nu pot sa ma pronunt eu, dar, cu siguranta, infertilitatea are o puternica incarcatură emotionala si trebuie privita ca o problema care afecteaza cuplul.
Cred ca postura în care ma aflu de aproximativ 5 ani, respectiv aceea de "candidat la statutul de părinte", imi confera dreptul de a avea o opinie obiectiva asupra acestei probleme si mai mult, pot furniza citeva informatii utile, care pot ghida si alte cupluri prin acest labirint al incercarii de a gasi o explicatie la situatia in care se afla.
(*modificat de admin)
M-am tot gindit cu ce as putea sa incep si cum ar fi mai util sa arate acest "ghid" privind infertilitatea cuplului si pasii pe care un cuplu trebuie sa-i urmeze pentru a diagnostica această "boala" si pentru a spori sansele de a avea un copil. Asupra faptului ca, infertilitatea poate fi considerata sau nu o boala, nu pot sa ma pronunt eu, dar, cu siguranta, infertilitatea are o puternica incarcatură emotionala si trebuie privita ca o problema care afecteaza cuplul.
Cred ca postura în care ma aflu de aproximativ 5 ani, respectiv aceea de "candidat la statutul de părinte", imi confera dreptul de a avea o opinie obiectiva asupra acestei probleme si mai mult, pot furniza citeva informatii utile, care pot ghida si alte cupluri prin acest labirint al incercarii de a gasi o explicatie la situatia in care se afla.
(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1analize pentru infertilitate
- 4cat sa mai astept un bebe?
- 9Infertilitate???
- 20infertilitate AJUTATI-MA VA ROG NU MAI POT
- 5Infertilitate.. de 4 ani incercam sa avem un copil
- 5Infertilitate - Analize endocrinologice
- 10posibile cauze ale infertilitatii
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 5Infertilitate - utrogestan - clomid
- 2Infertilitate
- 0probleme infertilitate lipsa ovulatie
- 8Vreau un bebe
- 4Nu pot ramane insarcinata
- 2Infertilitate tratament utrogestan si clostilbegyt
- 6infertilitate?
- 0Infertilitate
- 3Infertilitatea - o problema mondiala
- 0Infertilitate, ne luptam de aproape 2 ani sa facem un bebe dar nu vine.
- 6Nu rămân însărcinată
Mai multe informații despre: Infertilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: