Vreau un bebe
buna seara am nevoie de un ajutor si am decid sa imi fac curaj pentru asta sunt o fire mai timida de fel.as vrea sa spun ca in 31 am start perioada care sa terminat pe 4 iunie si am incercat in perioada 11, 12, 13, 14, 15, 16, 1, 19, 20, 22, 24, 25iunie sa facem un bebe dar din pacate pe 29iunie mentruatiea a sosit din nou.intrebarea mea este trebuie sa merg la un control pt ca am incercat atatea zile inzadar?multumesc frumos
8 comentarii
Cand ai facut ultimul control ginecologic? PAP, analiza secretiei, eco transvaginala ai facut in acest an?
uuffff decat un control ginecologic am fc anul asta si totul era ok
da este ciudat pt ca am incercat si
in ziua fertila
in ziua fertila
Ce scrie pe analizele tale? Numai concluziile. Sunt importante.
teo nu le am la indemna acum da in mare totul e ok am fc controlul dupa ce nu am avut menstruatie vreo 2 lni pt ca am fost racita si dupa totul era normal
Nu, dar daca spui ce scrie pe ele este un indiciu important ce ai de facut.
Fa-ti ecografie endovaginala ca sa se vada bine ovarele, trompele, uterul. Si ia cu tine ultimele analize. Daca ai dubii, refa si analiza secretiei, daca ramai insarcinata si vreo BTS sau ceva in neregula e foarte greu de tratat si nu e bine sa te stresezi in aceea perioada.
Daca ai ceva rezultate putem sa mai dialogam.
Sanatate!
Fa-ti ecografie endovaginala ca sa se vada bine ovarele, trompele, uterul. Si ia cu tine ultimele analize. Daca ai dubii, refa si analiza secretiei, daca ramai insarcinata si vreo BTS sau ceva in neregula e foarte greu de tratat si nu e bine sa te stresezi in aceea perioada.
Daca ai ceva rezultate putem sa mai dialogam.
Sanatate!
Maine o sa caut analizele daca nu le gasesc o sa fac mi ai spus si o sa iti transmit multumesc frumos pt raspunsuri o seara placuta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreau sa am un copil
- 9Exista posibilitatea sa mai fac copii?
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 3Bartholinita recidivanta si sarcina
- 6Sora mea nu poate sa faca bebe! Ajutati-ma!
- 3mai vreau un copil
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 3Nu pot ramane insarcinata
- 0probleme infertilitate lipsa ovulatie
- 0vreau un bebe
- 10imi doresc mult un copil
- 2analize inainte de sarcina
- 3vreau un copil ajutor
- 1tratament pentru a ramane insarcinata
- 3nu raman insarcinata
- 23interpretare spermograma.. ne dorim de mult timp cu bebe
- 3sarcina si problemele ei
- 2Infertilitate??? :O
- 2Doctorul mi a spus ca sunt infertila
Mai multe informații despre: Infertilitatea Infertilitatea la femei Pregatirea pentru sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: