Vreau un bebe

buna seara am nevoie de un ajutor si am decid sa imi fac curaj pentru asta sunt o fire mai timida de fel.as vrea sa spun ca in 31 am start perioada care sa terminat pe 4 iunie si am incercat in perioada 11, 12, 13, 14, 15, 16, 1, 19, 20, 22, 24, 25iunie sa facem un bebe dar din pacate pe 29iunie mentruatiea a sosit din nou.intrebarea mea este trebuie sa merg la un control pt ca am incercat atatea zile inzadar?multumesc frumos
8 comentarii

Cand ai facut ultimul control ginecologic? PAP, analiza secretiei, eco transvaginala ai facut in acest an?

uuffff decat un control ginecologic am fc anul asta si totul era ok

da este ciudat pt ca am incercat si
in ziua fertila
in ziua fertila

Ce scrie pe analizele tale? Numai concluziile. Sunt importante.

teo nu le am la indemna acum da in mare totul e ok am fc controlul dupa ce nu am avut menstruatie vreo 2 lni pt ca am fost racita si dupa totul era normal

Nu, dar daca spui ce scrie pe ele este un indiciu important ce ai de facut.
Fa-ti ecografie endovaginala ca sa se vada bine ovarele, trompele, uterul. Si ia cu tine ultimele analize. Daca ai dubii, refa si analiza secretiei, daca ramai insarcinata si vreo BTS sau ceva in neregula e foarte greu de tratat si nu e bine sa te stresezi in aceea perioada.
Daca ai ceva rezultate putem sa mai dialogam.
Sanatate!
Fa-ti ecografie endovaginala ca sa se vada bine ovarele, trompele, uterul. Si ia cu tine ultimele analize. Daca ai dubii, refa si analiza secretiei, daca ramai insarcinata si vreo BTS sau ceva in neregula e foarte greu de tratat si nu e bine sa te stresezi in aceea perioada.
Daca ai ceva rezultate putem sa mai dialogam.
Sanatate!

Maine o sa caut analizele daca nu le gasesc o sa fac mi ai spus si o sa iti transmit multumesc frumos pt raspunsuri o seara placuta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2vreau un copil?
- 20infertilitate AJUTATI-MA VA ROG NU MAI POT
- 3nisip la rinichi si sarcina
- 3Cine ma poate ajuta si pe mine?
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 14Ovare micropolichistice-urgent pentru domnul doctor
- 12pot sa raman insarcinata daca nu mai am trompele uterine?
- 4vrem un copil
- 2imi doresc enorm un copil
- 3dereglari hormonale, dar imi doresc un copil
- 5Sfat pentru a ramane insarcinata
- 10vreau un copil!
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 1Vreau un bebe!
- 2as dori un baietel!
- 1rh negativ si sarcina
- 2Vreau sa raman insarcinata !!!
- 1verau să rămân însărcinată
Mai multe informații despre: Infertilitatea Infertilitatea la femei Pregatirea pentru sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: