inseminare artificiala in Romania... unde?
as dori sa aflu adresa unei clinici de inseminare artificiala din Romania.daca se poate si detalii de la persoanele care au trecut prin aceasta experienta
3 comentarii
la Timisoara este o clinica unde se practica metoda-mai multe detalii nu stiu;costa in jur de 1000RON;in functie de tipul sterilitatii, exista metode individualizate. Dupa inseminare, este necesar un repaus la pat(3-5 zile) si verificarea implantarii sau nu a oului in cavitatea uterina. E o probema f.delicata-de ex., trompele uterine avand un diametru f.mic, in cazul unei inflamatii cronice sau netratarii corecte a infectiilor genitale- vulvo-vaginite, cervicite(infct colului uterin), meto-anexite, endometrite- lumenul(peretele intern) se tapeteaza cu tesut fibros (cicatriceal), impiedicand astfel accesul oului spre cavitatea uterina. Mai sunt f.multe cauze de sterilitate, inclusiv masculina(spermatozoizi "morti"etc.).
Sa aveti o histerosalpingografie la activ!
Bafta si mult curaj!
Sa aveti o histerosalpingografie la activ!
Bafta si mult curaj!
multumesc mult MEDINA, pentru onformatiile pe care mi le-ai dat.
sisica
sisica
Spune mai multe despre tine.De unde esti? Inseminarea se face la mai multe clinici sicosta 2 mil lei vechi.Insa pana la inseminare trebuie sa mai faci dh, hsg si ecografie.Care sunt cauzele?Tu sau sotul aveti probleme?
Dupa inseminare trebuie sa fii doar linistita si nu trebuie sa stai in pat.Mai sant cateva chestii care se fac dupa.Astept detalii.
Dupa inseminare trebuie sa fii doar linistita si nu trebuie sa stai in pat.Mai sant cateva chestii care se fac dupa.Astept detalii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu raman insarcinata
- 1analize pentru infertilitate
- 7imi doresc sa adopt o papusica...
- 3Mi-e teama k nu pot avea copii :((
- 5Infertilitate - Analize endocrinologice
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 6Nu reusesc sa raman insarcinata.. infertilitate primara?
- 6virgina cu anexita, infertila?
- 1Apiterapie pentru infertilitate?
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 4Nu pot ramane insarcinata
- 6infertilitate?
- 2Infertila sau chisturi?
- 3Infertilitatea - o problema mondiala
- 0nu raman gravida
Mai multe informații despre: Infertilitatea Inseminarea artificiala Infertilitatea la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: