Infertilitatea - o problema mondiala
Buna ziua! De curand am dat peste o statistica care m-a descurajat oarecum in privinta conceperii unui copil. Conform raportarii CDC din S.U.A. in 2007, sansa de a naste un copil dupa un ciclu FIV pentru categoria mea de varsta (38-40 de ani) este de 21%. Cunoaste vreo mamica care a nascut prin aceasta metoda chiar si la o varsta apropiata de 40 de ani?
3 comentarii
Eu am parerea ca prin fiv se omoara n suflete ca sa se nasca unul.
IOANA eu cunosc doua mamici care nu puteau duce sarcina la termen si care au incercat si aceasta varianta multi ani dupa care au ramas insarcinate natural si au avut copilul dorit dupa multi ani de chin.
In polonia parca (este o emisiune pe TLC IN VITRO UN NOU INCEPUT) 20% din femei nu pot face copii si la ei aceasta varianta de fertilizare este foarte intalnita cauta emisiunea pe net o sa te ajute.
In polonia parca (este o emisiune pe TLC IN VITRO UN NOU INCEPUT) 20% din femei nu pot face copii si la ei aceasta varianta de fertilizare este foarte intalnita cauta emisiunea pe net o sa te ajute.
Buna seara ! Am o nelămurire în legătură cu logodnicul meu. Are 29 ani. Acum 4 ani a fost la o doamnă doctor si i s-a facut un control la oase pe tot corpul. Probabil o radiografie a tuturor oaselor din corp, nu am inteles exact. In urma acestui control i s-a descoperit ca are reumatism. Asta deja bănuia deoarece avea dureri dese de spate. Totusi i-a mai spus si ca atunci când v-a vrea sa facă un copil sa facă analize inainte ca e posibil sa nu poată face copii. Întrebarea mea este : cum poate un medic care iti face un control la oase sa tragă aceasta concluzie ? El abia acum mi a spus, deoarece acum vrem sa avem un bebe...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu folosesc metode anticonceptionale. as vrea sa stiu de ce nu pot ramane insarcinata.
- 1analize pentru infertilitate
- 4cat sa mai astept un bebe?
- 9Exista posibilitatea sa mai fac copii?
- 9Infertilitate???
- 20infertilitate AJUTATI-MA VA ROG NU MAI POT
- 2Infertilitate. Diagnostic.Tratament. Care sint pasii?
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 2Infertilitate?
- 7adenom hipofizar cauze si efecte
- 1Apiterapie pentru infertilitate?
- 4operata de chist ovarian, trompe infundate... infertilitate
- 4Care este cauza infertilitatii?
- 4Nu pot ramane insarcinata
- 6infertilitate?
- 2Doctorul mi a spus ca sunt infertila
- 1Intrebare legata de infertilitate
- 1Nu reusesc sa raman insarcinata - Logest?
- 0Vreau un bebelas, dar in istoric din pacate am o extrauterina!
Mai multe informații despre: Infertilitatea Infertilitatea la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: