Infertilitate?
Buna ziua...ma confrunt cu urmatoarea problema:am 26 ani, sunt casatorita de 2 ani, si ne dorim foarte mult un bebe care din pacate nu vrea sa vina..Problema mea a inceput in urma cu 7 ani... Prima menstruatie am avut-o la 14 ani si a decurs normal pana la 16 ani..Din acel moment, de la 16 ani, timp de 1 an, nu am mai avut menstruatie.La 17 ani am facut un tratament injectabil cu progesteron, mi-a revenit menstruatia, insa m-am trezit si cu scurgeri din ambii sani.La sfatul medicului am facut un tratament cu brocriptin, pe care l-am suportat foarte greu... Poblema mea este ca de 7 ani nu ma am menstruatie... iar de mers la medic imi este teama pentru faptul ca nu reau sa concep ideea ca nu o sa putem avea niciodata un bebe.
Astept raspunsuri si sfaturi daca a mai fost cineva in situatia mea... orice sfat e binevenit
Astept raspunsuri si sfaturi daca a mai fost cineva in situatia mea... orice sfat e binevenit
2 comentarii
Majoritatea infertilitatilor sunt tratabile. Aceasta nu inseamna ca nu veti putea avea niciodata un copil, ci inseamna ca e esential sa va tratati ca sa aveti un copil. In cazul dv, cauza cea mai probabila a infertilitatii este de natura endocrina. In special posibilitatea unei hipersecretii de prolactina datorita unui adenom hipofizar trebuie testata prima.
Buna din nou!
Multumesc dr. Mihnea
Am urmat un tratament cu yasmine 21 de zile si dupa 6 ani mi-a revenit menstruatia..Intrabarea mea este trebuie sa continui mai mult timp acest tratament pentru reglarea menstruatiei sau este suficient o singura data??Mentionez ca ne dorim foarte mult un bebe. Astept raspuns urgent si orice sfat e bine venit
Multumesc dr. Mihnea
Am urmat un tratament cu yasmine 21 de zile si dupa 6 ani mi-a revenit menstruatia..Intrabarea mea este trebuie sa continui mai mult timp acest tratament pentru reglarea menstruatiei sau este suficient o singura data??Mentionez ca ne dorim foarte mult un bebe. Astept raspuns urgent si orice sfat e bine venit
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1analize pentru infertilitate
- 3inseminare artificiala in Romania... unde?
- 4cat sa mai astept un bebe?
- 9Infertilitate???
- 2Infertilitate. Diagnostic.Tratament. Care sint pasii?
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 3am trompele uterine legate de 11 ani = infertilitate?
- 6Nu reusesc sa raman insarcinata.. infertilitate primara?
- 3Tratament infertilitate
- 4Nu pot ramane insarcinata
- 2Infertilitate tratament utrogestan si clostilbegyt
- 0Sindromul ovarelor polichistice (SOPC) - testosteron marit - infertilitate
- 0Ghid privind infertilitatea cuplului
- 0Infertilitate
- 3Infertilitatea - o problema mondiala
- 6Nu rămân însărcinată
Mai multe informații despre: Infertilitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: