Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar | Forumul Medical ROmedic

Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar

22-07-2018
Mariapopapop
Nu este medic/terapeut
Mariapopapop
Buna ziua, am 23 de ani si de 8 luni de zile ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar. Din păcate in urma antibiogramei... a ieșit sensibil doar la CEFORT care se face injectabil si surpriza... sunt alergică la el deci alta varianta de antibiotic nu am. Sunt MEGA disperata deoarece o data la luna izbucnește oribil cu arsuri la urinare si care persista si după. Am făcut consult Urologic si ginecologic
Si anatomic totul arată perfect am tot luat Naturiste dar degeaba... e ff agresiv... va implor sa ma ajutați... sa imi spuneti dacă de ex cineva are alergie la un antibiotic nu pot lua altceva in loc cefort. chiar nu știu ce sa ma Mai fac. De la uractic la biomicina am tot încercat... e degeaba.
2 comentarii
0
05-08-2018, ora 19:37
Georgiana M.
Nu este medic/terapeut
Georgiana M.
Poti face antibiograma si in alt laborator pt a vedea eventuale antibiotice la care nu esti alergica, rezultatele pot diferi, eu am patit.Poti incerca si tratament f.eficient cu Apa cu argint coloidal sticla de 1l sau 500 ml care are efect antibiotic, cate 60-80 ml pe zi, fractionat 10 zile, la mine a functionat f.bine de fiecare data pt.E coli, iar apoi cura cu probiotice puternice 6 luni pt.cresterea imunitatii tractului urinar.Eu am folosit Entetolactis plus caps 2/zi., dar poti folosi si altul cu multe miliarde lactobacili, Enterolactis are 24 miliarde, vezi ce gasesti.Mai stiu si alte tratamente naturiste eficiente, daca nu ai rezolvat inca problema te mai pot sfatui.Iti doresc multa sanatate!
0
23-09-2018, ora 20:40
PapillonB
Nu este medic/terapeut
PapillonB
Mariapopapop, cum te mai simti? Esti mai ok? Ce ai reusit cu tratamentul?
Incearca tratamentul cu bacteriofagi daca alta optiune de tratament nu mai ai. Incearca in Republica Moldova la Catedra Microbiologie a Universitatii de medicina "Nicolae Testemitanu", str. N. Testemitanu 26/2, birou 205. Tel. +37379521388. Intra si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/medicamentviu/ cred ca aceasta e pagina lor de facebook, al catedrei de microbiologie, dar nu raspund la mesaje, asa ca mai bine suna si spune-le despre situatia ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.