In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
Am o infectie urinara si mi s-a dat URICOL. Trebuie sa iau de 3 ori pe zi.Sunt 6 pliculete iar pe prospect scrie 'Unul sau doua pliculete (continand 5 g fiecare), se vor dizolva in jumatate pahar de apa si se vor administra de trei ori pe zi sau la recomandarea medicului.' Acum nelamurirea mea este urmatoarea: dizolv doua pliculete in jumate de pahar de apa si beau o data, sau din jumate aia de pahar beau de 3 ori pe zi? Pentru ca daca trebuie sa dizolv cate 2 pliculete intr-o zi termin 'tratamentul'.Astept un raspuns pentru ca de maine o sa incep sa iau si sunt tare confuza.
6 comentarii
Trebuia sa iei 2 cutii ; 1 pliculet intreg il dizolvi in jumatate pahar cu apa si-l bei tot ; repeti administrarea de 3ori pe zi sau de 2 ori pe zi, de fiecare data dizolvi un plic intreg care se bea tot.. O cutie o ai 2-3 zile. Antibiotic nu ai primit ? doar cu Uricol nu trece infectia urinara.
Mi-a dat si Ciprolen si Tarosin dar la granulele astea efervescente aveam dubii in legatura cu administrarea. de maine incept tratamentul si sper sa aibe efect ca nu mai pot.. multumesc frumos pt raspuns.
Astazi am primit rezultatul analizelor la urina si as vrea sa stiu daca este ceva serios: proteine:30, leucocite 500, eritrocite 50 (astea sunt ingrosate pe foaie) si mai scrie la microscopie urina :numeroase leucocite si celule epiteliale, 7-8 hematii, prezinta flora microbiana. Cum spuneam si la comentariu anterior, iau CIPROLEN, URICOL si TAROSIN. As vrea sa stiu daca e suficient ce iau si daca e grav ce a iesit la analize.
Nu e grav, e o infectie urinara.urmeaza tratamentul prescris, e suficient.
Uricol poate fi folosit si in spalaturi vaginale?
Uricol poate fi folosit si in spalaturi vaginale?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Extrofie de vezica
- 3infectie urinara?
- 5Analiza urina.. reprezinta indicii de infectii urinare grave?
- 15Posibila cistita interstitiala
- 4am infectie urinara
- 4poate fi o infectie? va rog mult ajutati-ma!
- 0solutii pentru infectie urinara cu enterococ
- 3am fost diagnosticata cu infectie cu gardnerella si candida
- 2infectiile urinare
- 1Infectie urinara sau?
- 4infectie urinara, sange in urina
- 0Infecte urinara recidivanta
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 2Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar
- 0Uronat gold
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara