In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL | Forumul Medical ROmedic

In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL

21-05-2012
Bia Ioana
Nu este medic/terapeut
Bia Ioana
Am o infectie urinara si mi s-a dat URICOL. Trebuie sa iau de 3 ori pe zi.Sunt 6 pliculete iar pe prospect scrie 'Unul sau doua pliculete (continand 5 g fiecare), se vor dizolva in jumatate pahar de apa si se vor administra de trei ori pe zi sau la recomandarea medicului.' Acum nelamurirea mea este urmatoarea: dizolv doua pliculete in jumate de pahar de apa si beau o data, sau din jumate aia de pahar beau de 3 ori pe zi? Pentru ca daca trebuie sa dizolv cate 2 pliculete intr-o zi termin 'tratamentul'.Astept un raspuns pentru ca de maine o sa incep sa iau si sunt tare confuza.
6 comentarii
0
21-05-2012, ora 21:04
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuia sa iei 2 cutii ; 1 pliculet intreg il dizolvi in jumatate pahar cu apa si-l bei tot ; repeti administrarea de 3ori pe zi sau de 2 ori pe zi, de fiecare data dizolvi un plic intreg care se bea tot.. O cutie o ai 2-3 zile. Antibiotic nu ai primit ? doar cu Uricol nu trece infectia urinara.
0
21-05-2012, ora 22:17
Bia Ioana
Nu este medic/terapeut
Bia Ioana
Mi-a dat si Ciprolen si Tarosin dar la granulele astea efervescente aveam dubii in legatura cu administrarea. de maine incept tratamentul si sper sa aibe efect ca nu mai pot.. multumesc frumos pt raspuns.
0
23-05-2012, ora 16:29
Bia Ioana
Nu este medic/terapeut
Bia Ioana
Astazi am primit rezultatul analizelor la urina si as vrea sa stiu daca este ceva serios: proteine:30, leucocite 500, eritrocite 50 (astea sunt ingrosate pe foaie) si mai scrie la microscopie urina :numeroase leucocite si celule epiteliale, 7-8 hematii, prezinta flora microbiana. Cum spuneam si la comentariu anterior, iau CIPROLEN, URICOL si TAROSIN. As vrea sa stiu daca e suficient ce iau si daca e grav ce a iesit la analize.
0
23-05-2012, ora 21:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu e grav, e o infectie urinara.urmeaza tratamentul prescris, e suficient.
0
18-11-2016, ora 23:20
Lilians
Nu este medic/terapeut
Lilians
Uricol poate fi folosit si in spalaturi vaginale?
0
18-11-2016, ora 23:21
Lilians
Nu este medic/terapeut
Lilians
Uricol poate fi folosit si in spalaturi vaginale?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •