Infectie masea
Marti pe data de 25.10.2011 in jurul orei 16:00 mi s-a scos maseaua 36 de pe partea stanga jos. Maseaua era foarte cariata iar sub ea am avut infectie. Dupa extragere totul a decurs ok.dar dupa efectul anesteziei a inceput sa ma doara maseaua de deasupra si putin urechea. Maine o sa ma duc iar dentist dar nu stiu de ce dupa aceste 48 de ore inca mai simt durerea.
4 comentarii
Mentionez ca am fost la Seful Spitalului pe sectiunea Chirurgie Maxilo-Faciala.
S-a chinuit sa traga putin de ea pentru ca fiind cariata si putin rupta nu avea cum sa o apuce cu un cleste special pentru extractie. Probabil acoperit cu sange in momentul in care a terminat de scos pungile de infectie si radacinile ramase am constatat a 2 a zi dimineata ca mi-a mai ramas un colt, care nu ma doare. Singurul lucru care ma doare e maseaua care este deasupra. Mie mi-a zis doctorul de familie ca am dureri din cauza ca ele faceau contact una cu cealalta si un motiv ar mai fi ca m-a tras de multe ori curentul la acea masea. Oricum ma voi duce inapoi la dentist pentru a scoate si celalalt colt ramas.
S-a chinuit sa traga putin de ea pentru ca fiind cariata si putin rupta nu avea cum sa o apuce cu un cleste special pentru extractie. Probabil acoperit cu sange in momentul in care a terminat de scos pungile de infectie si radacinile ramase am constatat a 2 a zi dimineata ca mi-a mai ramas un colt, care nu ma doare. Singurul lucru care ma doare e maseaua care este deasupra. Mie mi-a zis doctorul de familie ca am dureri din cauza ca ele faceau contact una cu cealalta si un motiv ar mai fi ca m-a tras de multe ori curentul la acea masea. Oricum ma voi duce inapoi la dentist pentru a scoate si celalalt colt ramas.
Poate mai ai si alta carie. Trebuie controlat.
E posibil sa nu se vada, sa fie intre 2 masele, dar este posibil si sa iradieze durerea de la cea scoasa.
Vorbeste cu doctorul.
E posibil sa nu se vada, sa fie intre 2 masele, dar este posibil si sa iradieze durerea de la cea scoasa.
Vorbeste cu doctorul.
Trebuie sa ciocaneasca in maselele de sus, sa verifice cu aer si apa, daca doare la ceva.
Am fost si dupa cum mi-a zis nu as mai avea probleme. Este normal sa ma doara si din cauza infectiei care a fost. Coltul de care vorbeam nu este. Acum astept sa mi se regenereze gingia si locul maselei extrase pentru a putea pune alta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 4Extractie dentara
- 8Pulpita, masea cariata de mult timp si frica de stomatolog
- 3am o carie intre 2 masele de mult timp
- 4Despre infectii dentare
- 8masea umflata de aproape o saptamana
- 6durere infernala de masea
- 3infectie dupa protezarea unei coronite?
- 3masea umflata
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 1Canin cariat. foarte dureros. normal ca in perioada sarbatorilor doare:(
- 2Masea cu infectie extrasa
- 3carie sub plomba
- 3masea netratata de mult timp :(
- 0infectie dentara
- 4infectie dupa operatie canin inclus si chis inclus palatinal
- 3Abces care nu dispare
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 1Infectie la radacina molarului?
- 2Doua intrebari - masea cariata, granulom