multe carii

Buna ziua! am 23 de ani si am mari probleme cu dintii :( am foarte multe carii, si in partea de sus dreapta, maseaua imediat urmatoare dupa canin e rupta in proportie de 80 la suta, iar in stanga, a doua masea dupa canin este rupta in totalitate si cele 2 de langa cam 20-30 la suta :(. Stiu ca cel mai bine era sa merg din timp cu ele la stomatolog, dar a existat intotdeauna fobia de dentist, insa acuma trebuie sa imi iau inima in dinti, pentru ca abia mai pot zambi. Intrebarea mea este, cam cat costa o extractie si dupa aceea implantul dintelui? Am inteles ca destul de mult, si momentan nu dispun de foarte multe finante
2 comentarii

intotdeauna exista mai multe variante de trayament..poiate ca nu este vb de extractie...doar un consult va va elucida

da..la dentist e clar ca tre sa te duci.CU BANI MULTI.pt ca daca ti le plombeaza, scoate, , trateaza...toate operatiunile costa.nu e obligatoriu implant in cazul in care ti le scoate..poate ai legatura intre ele si imbraci dintii.acu 4 ani mi-am facut aprox toti dintii..masele...80 de milioane(portelan)...bucata era 80 de euro..dar mult a costat operatiunile facute.deci in concluzie tre sa-ti faci neaparat dantura dar trebuie bani si un dentist mai bunicel.frica de dentist trece repede(e greu inceputul)..la fel eram si eu...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 4masele foarte cariate, una rupta si la alta i-a picat plomba
- 1Sinuzita maxilara
- 3am o carie intre 2 masele de mult timp
- 5Lucrare dentara nereusita
- 7Masea cu puroi - extractie, tratament endodontic
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 4Nerv scos, senzatie de durere
- 1Consumul regulat de iaurt protejează dinţii copiilor de carii
- 5Scuipat cu sange !
- 11Umflatura sub falca