multe carii
Buna ziua! am 23 de ani si am mari probleme cu dintii :( am foarte multe carii, si in partea de sus dreapta, maseaua imediat urmatoare dupa canin e rupta in proportie de 80 la suta, iar in stanga, a doua masea dupa canin este rupta in totalitate si cele 2 de langa cam 20-30 la suta :(. Stiu ca cel mai bine era sa merg din timp cu ele la stomatolog, dar a existat intotdeauna fobia de dentist, insa acuma trebuie sa imi iau inima in dinti, pentru ca abia mai pot zambi. Intrebarea mea este, cam cat costa o extractie si dupa aceea implantul dintelui? Am inteles ca destul de mult, si momentan nu dispun de foarte multe finante
2 comentarii
intotdeauna exista mai multe variante de trayament..poiate ca nu este vb de extractie...doar un consult va va elucida
da..la dentist e clar ca tre sa te duci.CU BANI MULTI.pt ca daca ti le plombeaza, scoate, , trateaza...toate operatiunile costa.nu e obligatoriu implant in cazul in care ti le scoate..poate ai legatura intre ele si imbraci dintii.acu 4 ani mi-am facut aprox toti dintii..masele...80 de milioane(portelan)...bucata era 80 de euro..dar mult a costat operatiunile facute.deci in concluzie tre sa-ti faci neaparat dantura dar trebuie bani si un dentist mai bunicel.frica de dentist trece repede(e greu inceputul)..la fel eram si eu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mi se cariaza dintii foarte repede
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 8dinti lapte 21 ani
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 3Carie dentara - coroana solutie?
- 9poate fi cancer?
- 5Lucrare dentara nereusita
- 5cand am picat jos mi s-a rupt pe jumatate un dinte din fata
- 2Carie masea de minte
- 6Molari care ii imping atat in stanga cat si in dreapta sunt foarte cariati
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 1Consumul regulat de iaurt protejează dinţii copiilor de carii
- 3problema masea
- 3inflamatie osoasa la masea
- 2Carie care mi a spart dintele !!! Ajutor !!!
- 1Parodontoza, carii rezolvate...
- 2umflatura gingie desupra incisivului
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
Mai multe informații despre: Cariile dentare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: