Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea

Buna ziua ! Acum 3 saptamani mi-a aparut puroi la o masea si am avut obrazul extrem de umflat, inca de atunci mi-a amortit jumatate din buza de jos, jumatatea dreapta deoarece masraua a fost pe partea dreapta si totodata si jumatatea dreapta de barbie. Am crezut ca este ceva normal deoarece oricum era amortit tot obrazul drept de la infectie. Intre timp s-a desumflat de la antibiotice obrazul, insa buza si barbia tot amortite au fost..am fost la doctor, mi-a scos maseaua ieri si totusi, barbia si buza inca imi sunt amortite ca dupa o anestezie. Este ceva grav? Ce ar trebui sa fac? Ce pot sa iau? Multumesc.
4 comentarii

Buna ziua,
Ar fi utila radiografia facuta inainte de extractie pentru a vedea cat de mult era afectat osul.
Trebuie un consult minutios pentru a depista cauza anesteziei obrazului, barbiei si buzei.
I-ati spus medicului care v-a extras maseaua ca sunteti amortit?
Ar fi utila radiografia facuta inainte de extractie pentru a vedea cat de mult era afectat osul.
Trebuie un consult minutios pentru a depista cauza anesteziei obrazului, barbiei si buzei.
I-ati spus medicului care v-a extras maseaua ca sunteti amortit?

Buna ziua, dupa cum a spus si colega mea, o radiografie preextractionala ne poate da mai multe detalii. In primele zile dupa extractie poate sa fie aceasta senzatie de la edem, umflatura, dar ar trebui sa se remita de la o zi la alta. Altfel, pot fi anumite filete nervoase care au fost atinse si senzatia de amorteala poate dura o perioada lunga de timp. Poate ajuta un tratament cu multivitamine ( tip Milgama ), dar trebuie discutat cu medicul dumneavoastra daca considera necesar.

Buna ziua, am luat antibiotice(fara prescriptia medicului) pentru un abces, o infectie.
Initial mi-a trecut dar a recidivat, nu asa dureros dar inca doare!
De 4 zile tine aceasta durere, la care a mai venit o problema..
Mi a amortit buza, dar doar in partea stanga, unde sunt si durerile, si barba putin.
Este ceva de ingrijorat, sau mai bine zis ce trebuie sa fac, este ceva grav? Multumesc anticipat
Initial mi-a trecut dar a recidivat, nu asa dureros dar inca doare!
De 4 zile tine aceasta durere, la care a mai venit o problema..
Mi a amortit buza, dar doar in partea stanga, unde sunt si durerile, si barba putin.
Este ceva de ingrijorat, sau mai bine zis ce trebuie sa fac, este ceva grav? Multumesc anticipat

Buna dimineata,
Trebuie sa mergeti urgent la stomatolog pentru tratament de specialitate.
Trebuie sa mergeti urgent la stomatolog pentru tratament de specialitate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4amorteala mainilor si a degetelor de ceva vreme
- 4Amortirea aleatorie a unor parti ale corpului cu scaderea temperaturii lor.
- 22ciocuri pe coloana
- 3Poate imi poate da cineva un sfat profesionist...
- 1amorteala mana dreapta
- 6hernie de disc, amorteli in zona genitala si anala si nu simt cand am scaun, ma ridic f greu
- 50dureri musculare si articulare, furnicaturi
- 1amorteala, durere surda, mana dreapta
- 1Infectie cronica masea
- 4Pivot la masea cu granulom
- 0Este necesara operatia ?
- 4amortire degete mana stanga+informatii..
- 8Amorteala, ameteala a capului puternice, agitatie etc., toate sunt de neoprit si intense
- 3de 4 luni tratez o masea si m-am ales cu mare infectie
- 1Senzaţia de amorţeala a gâtului si dureri in regiunea cervicala de gen 'junghi'
- 0Gura amortia
- 4amorteala fata partea stanga
- 0Infectie dinte din fata si durere pana in cerul gurii
- 2Plomba infectata
- 1Maseaua sinusala cu puroi se scoate sau se trateaza cu succes infectia?
Mai multe informații despre: infectia dentara Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: