Infectie masea?
Buna seara!Cam de o saptamana ma jeneaza o masea care a fost plombata de curand si la momentul respectiv a fost in regula(in jur de 1 luna cred)...Maseaua ma doare in momentul atingerii si nu pot manca in ea, este durereoasa si zona de gignie de langa si am un nodul' de marimea unei alune in zona gatului, imediat sub maxilar.Ma ingrijoreaza foarte mult si nu stiu daca sa fie din cauza maselii(fiind pe aceeasi parte) sau nu...Si mai nou maseaua se si misca putin in momentul atingerii...Nu mai stiu ce sa fac, sunt constienta ca trebuie merg urgent la medicul stomatolog dar mai bine lipsa...Mi-a fost intotdeauna frica de "dentist" si de ce iti e frica de aia nu scapi...Pacat...cel putin la medicul dentist care am fost dadea dovada de o neglijenta devastatoare(fara manusi, masca, explicatii suplimentare in privinta a ceea ce lucreaza acolo, periuta folosita, pasta sau mai stiu eu, lucra in timp ce dadea explicatii asistentei sau altor pacienti sau chiar vorbea la telefon, de intimitate nu mai zic ca lucra cu usa deschisa dar pana la urma nu mai era nicio problema daca ma multumea cu rezultatul)...M-am convins ca asa e in Romania...unii au aparatura, curatenie si zica ca na...sa mergi dar degeaba;)nu stiu sa o foloseasca probabil sau face totul de matuiala...Mi-e foarte frica sa pierd o masea de la varsta asta(mentionez nu am decat 15 ani )...atunci la 30 de ani inseamna ca imi pun proteza dentara:(Mi-e foarte frica va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste cele descrise mai sus(si mii de scuze ca m-am lungit atat).Va multumesc anticipat si ma bucur ca mai avem si doctori responsabili si capabili in Romania!
5 comentarii
eu cred ca nu ti-a omorat nervul
daca nu te tratezi mai repede o sa faci o infectie
o sa fie mai rau
cred ca ceea ce ti-a aparut poate sa fie de la masea sau poate sa fie altceva asa ca tot la medic ajungi
de unde esti?
daca nu te tratezi mai repede o sa faci o infectie
o sa fie mai rau
cred ca ceea ce ti-a aparut poate sa fie de la masea sau poate sa fie altceva asa ca tot la medic ajungi
de unde esti?
dambovita...iti multumesc mult pt rasp:*
schimba medicul, nu se lucreaza peste tot in acelasi fel!
este pacat sa eviti de acum dentistii, din cauza a ceea ce s-a intamplat, singura care va avea de suferit esti tu...
este pacat sa eviti de acum dentistii, din cauza a ceea ce s-a intamplat, singura care va avea de suferit esti tu...
Intradevar...;)sunt consitenta de asta, dar pacat ca avem ghinionul sa ne "strice" dantura medici incapabili si sa nu se ia de la "zero"de un medic care sa vezi ca isi da cu adevarat silinta si'i place meserie pe care el singur si-a ales-o...Va multumesc oricum!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mereu probleme cu aceeasi masea..
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 6tratament pentru un molar: coronita?
- 9tratament infectii dentare
- 3Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat
- 5Infectie sub radacina unei masele
- 1infectie dentara
- 0infectie dentara
- 3radacini ramase si infectie
- 0Plomba pe masea neagra? E posibil?
- 0plombe innegrite in scurt timp
- 0infectie sub coroana ceramica?
- 2Masea cu infectie extrasa
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 0Bruxism vs. plomba mai veche
- 2Cat costa o plomba?
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 3Nas amortit
- 1Puroi in gingie urgent
- 5Infecție la rădăcina molarului
Mai multe informații despre: Plombele dentare infectia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: