Infectie la baza canalului

Buna ziua am nevoie de un sfat. Dupa extragerea nervilor din ultimul molar inferior am avut pansament si plomba provizorie atasata, timp de 6 luni, dupa care au inceput durerile. Mi s-a spus ca am infectie la baza canalului, dar mai dificil este ca de 2 saptamani am ganglionii inflamati, amigdalele de asemenea, dureri de masea. Tot fac spalaturi cu spirt, cu clor, pansament cu medicament. Dar nu se observa nici un rezultat.
5 comentarii

Buna seara,
Aveti vreo radiografie sa o trimiteti sa o vad?
Sunt cazuri in care infectiile nu pot fi stopate si indepartate doar prin spalaturi.
Astept radiografia sa va pot spune ceva mai concret.
Aveti vreo radiografie sa o trimiteti sa o vad?
Sunt cazuri in care infectiile nu pot fi stopate si indepartate doar prin spalaturi.
Astept radiografia sa va pot spune ceva mai concret.

am lasat-o la medic.. nu se vede pe radiografie nimic. este curat

ceva informatii referitoare la simptomele acestea?

Buna ziua! Va referiti la molarul de minte? Acesta prezinta o "arhitectura" mai dificila a canalelor radiculare. Daca nu.atunci, dintele cu pricina trebuie tratat CORECT pe canale si in plus cred ca si un tratament cu antibiotic nu ar strica(vezi ganglionii). Cand spun tratament CORECT ma refer la o curatare a canalelor si o obturatie definitiva a lor PANA LA VARF.

nu este vb de molarul de minte.ci ultimul molar. Dupa 2 saptamani aceleasi simptome. Dureri dupa spalari si medicament cu pansament provizoriu...Ganglion umflat si amigdala inflamata... Nu pot calca pe ea...canalele sunt curatate..fara nervi..(au fost extrasi...spalaturi periodice cu spirt sau clor..Durerile persista.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25infectie dentara generalizata
- 4Despre canalele strambe
- 3infectie dinte
- 4sa fie oare granulom?
- 3Poate imi poate da cineva un sfat profesionist...
- 1Se poate sa am infectie la masea?
- 4Pulpa Inflamata Molar
- 3Abces sau alta infectie?
- 4masea... probleme
- 4Infectie masea
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 4Ospamox metronidazol vs cerazette
- 2Tratament la un dinte cu puroi
- 4infectie dupa operatie canin inclus si chis inclus palatinal
- 7Infectie la radacina unei masele
- 0infectie masea
- 17Infectie masea.
- 2Tratament
- 1Masea ingropata in gingie
- 9Infecție molar de minte semiinclus
Mai multe informații despre: infectia dentara