Ospamox metronidazol vs cerazette
Buna ziua, astazi dimineata m.am trezit cu o infectie la masea, problema este destul de avansata in sensul ca trebuie sa trec numaidecat pe antibiotic..aseara am avut ultimul contact sexual si mi-e teama sa incep tratamentul cu antibiotice, stiind ca nu merg deloc cu anticoceptionalele, ce ma sfatuiti?
4 comentarii
de unde ati aflat ca anticonceptionalele ar avea o interactie cu antibioticele care ar contraindica folosirea simultana a celor doua tipuri de medicamente? puteti sa citati un studiu stiintific in acest sens?
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog
Puteti lua antibioticul cu anticonceptionalele, numai ca antibioticul scade efectul contraceptivului si de acea este bine in perioada aceasta sa folositi protectie suplimentara...
aceste doua antibiotice au efecte minore asupra efectivitatii anticonceptionalelor. insa daca aveti orice fel de dubii luati un antibiotic modern, sintetic, sau consultati un ginecolog:
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4eu iau novinette de 1 an jumatate si acum am racit
- 2Infectiile de masele se pot duce si la gat, nas, urechi?
- 4desorelle si zinnat
- 5Anticonceptionalele si antibioticele.La inceperea foliei noi trebuie sa ma mai protejez suplimentar?
- 3Anticonceptionalele si Trachisan, Eurespal si Zinat
- 11infectie dentara -- operatie
- 2cat dureaza tratamentul de canal?
- 1infectie dentara
- 3anticonceptionale + antibiotic in perioada de pauza
- 5antibioticele zinnat interactioneaza cu anticonceptionalele Yasmin?
- 4Anticonceptionalele si antibioticul
- 0Infectie masea
- 0antibioticul azitrox si anticonceptionalele
- 1Infectie cronica masea
- 0infectia dentare
- 0Nuvaring vs antibiotice
- 9Cauza infectiilor?
- 3Abces dentar
- 8Extractie pe infectie
- 1Infecție măsea - lângă sinus
Mai multe informații despre: infectia dentara anticonceptionalele si antibioticele