Ospamox metronidazol vs cerazette

Buna ziua, astazi dimineata m.am trezit cu o infectie la masea, problema este destul de avansata in sensul ca trebuie sa trec numaidecat pe antibiotic..aseara am avut ultimul contact sexual si mi-e teama sa incep tratamentul cu antibiotice, stiind ca nu merg deloc cu anticoceptionalele, ce ma sfatuiti?
4 comentarii

de unde ati aflat ca anticonceptionalele ar avea o interactie cu antibioticele care ar contraindica folosirea simultana a celor doua tipuri de medicamente? puteti sa citati un studiu stiintific in acest sens?
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog

Puteti lua antibioticul cu anticonceptionalele, numai ca antibioticul scade efectul contraceptivului si de acea este bine in perioada aceasta sa folositi protectie suplimentara...

aceste doua antibiotice au efecte minore asupra efectivitatii anticonceptionalelor. insa daca aveti orice fel de dubii luati un antibiotic modern, sintetic, sau consultati un ginecolog:
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Moldamin si postinor.. ce efecte au?
- 2Antibioticul si pilula contraceptiva
- 6novynette si amoxicilina
- 9Nelamuriri in ceea ce privesc anticonceptionalele
- 4yasmin+antibiotice (amoxicilina)+sex neprotejat?
- 4milligest si antibioticele
- 11infectie dentara -- operatie
- 9infectie la masea
- 2Antibiotic cu escapelle
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 1anticonceptionale vs antibiotice
- 2fosavance, extractie dentara
- 1Anticonceptionalele si antibioticele
- 1Durere netratata
- 4infectie?
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 0Anticonceptionale Bellara si antibiotic Augumentin
- 0Logest si nolicin
- 0Dupa cat timp de la ultima zi de antibiotic pot avea contact sexual neprotejat?
Mai multe informații despre: infectia dentara anticonceptionalele si antibioticele