Ospamox metronidazol vs cerazette

29-01-2012
maya4
Nu este medic/terapeut
maya4
Buna ziua, astazi dimineata m.am trezit cu o infectie la masea, problema este destul de avansata in sensul ca trebuie sa trec numaidecat pe antibiotic..aseara am avut ultimul contact sexual si mi-e teama sa incep tratamentul cu antibiotice, stiind ca nu merg deloc cu anticoceptionalele, ce ma sfatuiti?
4 comentarii
0
29-01-2012, ora 13:44
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
de unde ati aflat ca anticonceptionalele ar avea o interactie cu antibioticele care ar contraindica folosirea simultana a celor doua tipuri de medicamente? puteti sa citati un studiu stiintific in acest sens?
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog
0
30-01-2012, ora 10:32
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Puteti lua antibioticul cu anticonceptionalele, numai ca antibioticul scade efectul contraceptivului si de acea este bine in perioada aceasta sa folositi protectie suplimentara...
0
30-01-2012, ora 17:49
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
aceste doua antibiotice au efecte minore asupra efectivitatii anticonceptionalelor. insa daca aveti orice fel de dubii luati un antibiotic modern, sintetic, sau consultati un ginecolog:
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091
0
30-01-2012, ora 20:49
maya4
Nu este medic/terapeut
maya4
Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul