Ospamox metronidazol vs cerazette
Buna ziua, astazi dimineata m.am trezit cu o infectie la masea, problema este destul de avansata in sensul ca trebuie sa trec numaidecat pe antibiotic..aseara am avut ultimul contact sexual si mi-e teama sa incep tratamentul cu antibiotice, stiind ca nu merg deloc cu anticoceptionalele, ce ma sfatuiti?
4 comentarii
de unde ati aflat ca anticonceptionalele ar avea o interactie cu antibioticele care ar contraindica folosirea simultana a celor doua tipuri de medicamente? puteti sa citati un studiu stiintific in acest sens?
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog
daca aveti orice dubii in acest sens consultati-va cu un ginecolog
Puteti lua antibioticul cu anticonceptionalele, numai ca antibioticul scade efectul contraceptivului si de acea este bine in perioada aceasta sa folositi protectie suplimentara...
aceste doua antibiotice au efecte minore asupra efectivitatii anticonceptionalelor. insa daca aveti orice fel de dubii luati un antibiotic modern, sintetic, sau consultati un ginecolog:
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091
http://www.drugstore.com/ask/do-antibiotics-interact-with-birth-control-pills/qxa1091
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3antibiotice cu desorelle
- 2anticonceptionale versus antibiotice
- 4Despre infectii dentare
- 7karissa+ augumentin+ oscilococcilum, va rog ajutati-ma:( !!!
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 3infectie la masea
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 0prima pastila de yasemin si o jumatate de pastiluta mig400
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 0Nu cedeaza infectia de la dinte
- 2Antibiotic cu escapelle
- 7Infectie la radacina unei masele
- 1infectie masea
- 0infectie masea
- 0Contraceptie cu laurina si metronidazol
- 1Am ramas insarcinata?
- 5Infecție la rădăcina molarului
- 1Karissa + Cuminol.
- 7Infectie radacina, masea umflata
Mai multe informații despre: infectia dentara anticonceptionalele si antibioticele