Se poate sa am infectie la masea?
De cca 5 ani am un colt din maseaua cea veche, pe partea stanga de sus, ascuns dupa maseaua buna, inspre interior, adica inspre ceru' gurii.
Ieri m-a durut osul de langa nas, din partea stnaga, dar si cel din partea dreapta, mai putin insa. Vreau sa spun ca eu am si sinuzita...
e posibil sa am infectie, de umflat nu m-i s-a umflat falca, dar daca este langa masea, nici nu cred ca avea cum, nu? O simt putin umflata la palparea cu limba acolo unde este. De ce nu am mers sa'l scot...mi-a facut mama cam 10 programari, dar mi-e frica rau, nush nu pot sa stau... am sa merg, pt ca mi-e teama sa nu fac infectie si sa se duca la creier...
Ieri m-a durut osul de langa nas, din partea stnaga, dar si cel din partea dreapta, mai putin insa. Vreau sa spun ca eu am si sinuzita...
e posibil sa am infectie, de umflat nu m-i s-a umflat falca, dar daca este langa masea, nici nu cred ca avea cum, nu? O simt putin umflata la palparea cu limba acolo unde este. De ce nu am mers sa'l scot...mi-a facut mama cam 10 programari, dar mi-e frica rau, nush nu pot sa stau... am sa merg, pt ca mi-e teama sa nu fac infectie si sa se duca la creier...
1 comentarii
Daca esti din pitesti sau de aproape, te astept la clinica noastra sa iti facem inhalo-sedare, daca ti-e frica de injectie, si intradevar acel colt iti poate creea probleme.sanatate multa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 7niste curiozitati: antibioticele si anticonceptionalele
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 0infectie dentara
- 1Infectie cronica masea
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 1Infectie la masea.
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 2Infecţie dinte
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 2Punga de puroi dupa tratament cu antibiotic
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 2Infectie la radacina dintelui., Va rog ajutor!
- 1Drenaj dentar
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 1Masea umflata nu cedeaza de o saptamana
- 1Puroi la masea
- 1Extractie masea si fixare coroana dentara dupa 4 zile
Mai multe informații despre: infectia dentara