Infarct miocard usor
In data de 16 decembrie 2018 am suferit un infarct cardiac datorita inhalarii de fum (cos defect).
Dupa o spitalizare de 8 zile am primit un tratament pe care il urmez constiincios de atunci. Totodata am gasit protocolul de curatarea a arterelor Provita format din mai multe medicamente naturiste din care am ales sa iau FLOW. Conform protocolului publicat de Provita Nutrition trebuie sa urmez acest tratament 8 luni.
Intrebare: deoarece nu pot achizitiona intregul sistem de substante prescrise este corect daca, dupa o luna de tratament cu FLOW, adaug EDTA si Serra PLus? Ar trebui sa renunt la tratamentu;l alopat si in ce moment anume?
Tratamentul alopat este: metropolol, tardyferon, nolpaza, sortis 80mg, plavix 75mg, atacand 16mg.
In prezent, NU sunt restabilita complet, am usoare dureri, obosesc repede si fac cateodata atcuri de panica.
multumesc pentru raspuns.
Dupa o spitalizare de 8 zile am primit un tratament pe care il urmez constiincios de atunci. Totodata am gasit protocolul de curatarea a arterelor Provita format din mai multe medicamente naturiste din care am ales sa iau FLOW. Conform protocolului publicat de Provita Nutrition trebuie sa urmez acest tratament 8 luni.
Intrebare: deoarece nu pot achizitiona intregul sistem de substante prescrise este corect daca, dupa o luna de tratament cu FLOW, adaug EDTA si Serra PLus? Ar trebui sa renunt la tratamentu;l alopat si in ce moment anume?
Tratamentul alopat este: metropolol, tardyferon, nolpaza, sortis 80mg, plavix 75mg, atacand 16mg.
In prezent, NU sunt restabilita complet, am usoare dureri, obosesc repede si fac cateodata atcuri de panica.
multumesc pentru raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Pot face infarct din cauza ca sunt o fire mai emotiva?
- 8infarct acut antero septal si inferior
- 3infarct miocardic acut
- 36Febra dupa pastile (a avut si infarct, pneumonie)
- 0Urgent! Bypass coronarian
- 15Aspenter, ultimul racnet al cercetarii ?
- 3infarct miocardic
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 6Electrocardiograma eronata?
- 1va rog sa-mi raspundeti!!!!
- 4infarct miocardic acum 2 saptamani
- 1Lamuriri infarct
- 8Infarct sau gandire negativista
- 3Ajutati-ma
- 8se mai poate face infarct, chiar daca se ia tratament și se tine dieta?
- 0Infarct miocardic - i se administreaza 5 medicamente dar momentan corpul nu raspunde la tratament..
- 0Dupa infarct miocardic
- 3Infarct miocardic acut anterior
- 0Analize medicale după un infarct
Mai multe informații despre: Infarctul miocardic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: