Infarct miocardic acut
Buna. Acum 3saptamani mama (59 de ani) a făcut un infarct miocardic acut, ea se simțea foarte rău joi a stat în soare, iar vineri dimineață s-a trezit cu dureri mari de spate, transpiratii aritmii ale inimii, atunci da s-a produs infarctul propriu zis. Nu ne-am gândit nici o clipă ca asta ar fi cauza, ne-am gândit că ar fi o răceală sau de la spondiloza. Duminică seara au reînceput durerile de spate și în piept, ameteli și transpiratii, iar atunci am chemat ambulanta si a fost dusă de urgentă la spital.
Acolo sa constatat ca a făcut infarct miocardic acut, ca trebuia sa mergem mai repede, i s-a implantat un stent, a stat 4 zile în spital și acum urmează un tratament. Am înțeles că din cauza întârzierii, o parte a muschiului miocard s-a necrozat, si-a pierdut jumătate din funcție, iar inima nu se poate recupera în totalitate. Urmează să mergem la recontrol peste 3saptamani. Acum ea se simte bine, nu face efort pt ca inima sa se recupereze cat mai repede.
Eu sunt însărcinată în luna a 8a si lucrul asta ma nelinisteste foarte mult, sunt mai mereu pe gânduri ca se poate agrava situația oricând.
N-i s-a mai zis ca e posibil sa aibe nevoie de un defibrilator care trebuie implantat, pt a menține un ritm normal al inimii.
Va rog cine a mai fost în situație asemănătoare sau știe despre subiect ajutați-mă care sunt următorii pași, ce este de făcut în continuare.
Va mulțumesc
Acolo sa constatat ca a făcut infarct miocardic acut, ca trebuia sa mergem mai repede, i s-a implantat un stent, a stat 4 zile în spital și acum urmează un tratament. Am înțeles că din cauza întârzierii, o parte a muschiului miocard s-a necrozat, si-a pierdut jumătate din funcție, iar inima nu se poate recupera în totalitate. Urmează să mergem la recontrol peste 3saptamani. Acum ea se simte bine, nu face efort pt ca inima sa se recupereze cat mai repede.
Eu sunt însărcinată în luna a 8a si lucrul asta ma nelinisteste foarte mult, sunt mai mereu pe gânduri ca se poate agrava situația oricând.
N-i s-a mai zis ca e posibil sa aibe nevoie de un defibrilator care trebuie implantat, pt a menține un ritm normal al inimii.
Va rog cine a mai fost în situație asemănătoare sau știe despre subiect ajutați-mă care sunt următorii pași, ce este de făcut în continuare.
Va mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12obezitate - pastila de slabit?
- 8infarct acut antero septal si inferior
- 3infarct miocardic acut
- 2infarct miocardic- astept raspuns cat mai urgent posibil
- 3posibil infarct miocardic
- 15Aspenter, ultimul racnet al cercetarii ?
- 0infarct sau.va rog un raspuns concret
- 6in urma unui infarct, urmat de edem pulmonar, cu anemie feripriva - analize
- 6a suferit un avc ischemic destul de grav.. are paralizie pe partea dreapta
- 6Electrocardiograma eronata?
- 7Infarct miocardic?
- 8Am facut preinfarct?
- 1Infarct sau gandire negativista
- 0Infarct miocardic - i se administreaza 5 medicamente dar momentan corpul nu raspunde la tratament..
- 0Infarct miocardic, ischemie mezenterica, ocluzie artera iliaca
- 0Dupa infarct miocardic
- 3Infarct miocardic acut anterior
Mai multe informații despre: Infarctul miocardic defibrilator
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: