infarct miocardic acum 2 saptamani
Sotul meu a facut infarct miocardic acum 2 saptamani (pe 27 mai) are 50 de ani. I s-a implantat un stent iar la externare nu i-a scris pre multe recomandari. As dori sa stiu ce poate sa faca si ce nu, deoarece la recomandari este scris: - evitarea efortului fizic in exces; regim alimentar; medicamente; control;
de exemplu: poate sa conduca autoturismul personal? ce activitati fizice poate face?
Mentionez ca inainte era foarte activ. Astept raspuns. Va multumesc!
de exemplu: poate sa conduca autoturismul personal? ce activitati fizice poate face?
Mentionez ca inainte era foarte activ. Astept raspuns. Va multumesc!
4 comentarii
CEL MAI INDICAT ESTE sa luati legatura cu medicul care o facut operatia si pe urma impreuna cu medicul de familie sa tineti legatura, sa faca control periodic, ekg, tensiune etc, sa manance fara sare, regim alimentar care vil da acelasi doctor, sa ia pastilele prescrise de el, sa nu se enerveze, sa nu ridice, sa nu care sacosi, DAR MEDICUL CARE LA OPERAT VA POATE DA MAI MULTE DETALII SI SFATURI DE URMAT.
SANATATE MAXIMA.
SANATATE MAXIMA.
Multumesc mult ! Medicul de familie a zis ca poate conduce autoturismul daca se simte in stare, regim tine, dar e cam neascultator nu prea mai are rabdare dar nu are ce sa faca.
Buna ziua! Am o intrebare : Dupa cat timp de la infarctul miocardic se poate merge intr-o statiune pentru o recuperare mai eficienta? Va multumesc anticipat !
pt astfel de intrebari poti suna medicul curant sal intrebi si de ce nu sa iti recomande unde.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8infarct acut antero septal si inferior
- 3infarct miocardic acut
- 2infarct miocardic- astept raspuns cat mai urgent posibil
- 0Urgent! Bypass coronarian
- 15Aspenter, ultimul racnet al cercetarii ?
- 4anevrism septo-apico-anterior al ventricolului stang
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 0infarct sau.va rog un raspuns concret
- 6in urma unui infarct, urmat de edem pulmonar, cu anemie feripriva - analize
- 7Infarct miocardic?
- 2Infarct 22 ani
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 8Am facut preinfarct?
- 1Infarct sau gandire negativista
- 1Infarct miocardic
- 0Infarct miocardic, ischemie mezenterica, ocluzie artera iliaca
- 3Infarct miocardic acut anterior
- 0Analize medicale după un infarct
Mai multe informații despre: Infarctul miocardic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: