Infarct 22 ani
Buna ziua numele meu este Alexandru 23 de ani in urma cu 10 luni am suferit un infarct am ajuns de urgenta la spita in cipru limassol doctorii nu isi dadeau seama ce am presupun din cauza varstei. intr-un final si-au dat seama si mi-au facut un cateter din care a reiesit ca vasele imi sun infundate in proportie de 85 % si mi-au facut o angioplastie cu stent Biomatrix 3.0 x 18mm la 12 atms (nu stiu daca este farmacologic sau normal etc poate imi spuneti voi )
Tratament: :
-plavix 75
-aspenter 75
-simvacard 50
-famotidina 40
-betalok zok 50
-enalapril 5
ideea e ca inca ma simt rau am dureri in piept obosesc foarte repede tulburari de somn si multe altele.ultima investigatie am facut-o acum o luna (Analie complete ECG cu interpretare Ecocardiografie dopler.. holter 24
ore etc...) multi doctori m-au speriat cu adevrat mi-au spus ca peste cativa ani o sa am nevoie de by-pass ? si mai grav am auzit ca dupa un infarct nu prea traiesti mai mult de 10 12 ani ? bun sunt foarte confuz multe lucruri poate le-am scris gresit scz nu sunt doctor D: oricum mi-ar prinde bine niste raspunsuri va multumesc !!!
Tratament: :
-plavix 75
-aspenter 75
-simvacard 50
-famotidina 40
-betalok zok 50
-enalapril 5
ideea e ca inca ma simt rau am dureri in piept obosesc foarte repede tulburari de somn si multe altele.ultima investigatie am facut-o acum o luna (Analie complete ECG cu interpretare Ecocardiografie dopler.. holter 24
ore etc...) multi doctori m-au speriat cu adevrat mi-au spus ca peste cativa ani o sa am nevoie de by-pass ? si mai grav am auzit ca dupa un infarct nu prea traiesti mai mult de 10 12 ani ? bun sunt foarte confuz multe lucruri poate le-am scris gresit scz nu sunt doctor D: oricum mi-ar prinde bine niste raspunsuri va multumesc !!!
2 comentarii
da chiar nu exista nici o persoana care sa ma ajute putin ???? parca erau si niste doctori candva pe aici
Sper ca te simti mai bine. Si sotul meu are un stent. Nu este adevarat cu 10 ani, depinde de la om la om. Sanatste
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12obezitate - pastila de slabit?
- 2infarct-medicament azd 6140
- 0Urgent! Bypass coronarian
- 15Aspenter, ultimul racnet al cercetarii ?
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 0infarct sau.va rog un raspuns concret
- 6in urma unui infarct, urmat de edem pulmonar, cu anemie feripriva - analize
- 6a suferit un avc ischemic destul de grav.. are paralizie pe partea dreapta
- 6Electrocardiograma eronata?
- 2infarct vechi
- 8Am facut preinfarct?
- 4infarct miocardic acum 2 saptamani
- 1Lamuriri infarct
- 3Ajutati-ma
- 0Infarct miocardic - i se administreaza 5 medicamente dar momentan corpul nu raspunde la tratament..
- 1Infarct miocardic
- 3Infarct miocardic acut anterior
- 0Analize medicale după un infarct
Mai multe informații despre: Infarctul miocardic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: