ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Infarct miocardic acut anterior

02-11-2019
Valentin86
Nu este medic/terapeut
Valentin86
Am 33 ani! In data de 15 august 2019 am suferit un infarct miocardic acut. Am ajuns de urgenta la Bucuresti acolo mi s-au pus doua stenturi in artera interventriculara anterioara segment proximal ( cardiopatie ischemica cu functie sistolica de vs conservata). Sunt sofer pot sa ma intorc la munca dupa 3 luni jumatate de repaos? Si cate kilograme as avea voie sa ridic ocazional? Va multumesc anticipat!
3 comentarii
1
02-11-2019, ora 11:43
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Buna ziua ! Asta vă poate spune doar medicul curant. În prealabil trebuie sa faceti controale regulate la medicul cardiolog. Și să păstrați toate ECG-urile pe care le-ați facut în ultimul timp pentru a vedea starea inimii. Ce pot spune este doar că acea undă Q patologică va rămâne tot restul vieții pe ECG ca o sechelă de infarct. Urmați bine tratamentul medicului cardiolog și multa sanatate !
1
02-11-2019, ora 13:02
Valentin86
Nu este medic/terapeut
Valentin86
Va multumesc pentru raspuns!
2
02-11-2019, ora 13:28
Georgescu Marian
Nu este medic/terapeut
Georgescu Marian
Ma bucur ca v-am putut fi de folos. Multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici