Probleme urinare
Buna seara, de ceva timp am inceput sa am probleme cu urinarea si nu numai. Urinez foarte greu din picioare ( jeturi slabe deurina sau picurare chiar daca simt o presiune foarte mare in vezica ) iar pentru o buna urinare este nevoie sa ma asez pe WC, plus ca senzatie de urinare incompleta + nevoia de urinare apare foarte repede in special in momentele in care sunt activ ( mers sau orice alta activitate fizica) insa nu apare in timpul somnului.
Si cealalta problema pare sa aibe legatura cu prima, este vorba de erectie, cand stau intins pe spate, in genunchi sau in fund nu am nici o problema cu erectia, insa cand ma ridic in picioare incep sa pierd erectia indiferent cat de stimulat sunt.
Alte date despre mine: am 31 ani, nu am usturimi in timpul urinarii/ejacularii, nu am sange in urina/sperma, nu apare nevoie de mers la toaleta noaptea, sunt o persoane activa ( sport, munca).
As dori parerea unor medici, mi-a recomandat cineva sa fac Psa, urocultura, sumar urina pe care le voi face saptamana viitoare iar apoi voi merge la un consult la un medic urolog insa as dori cateva pareri cu posibile cauze inainte.
Si cealalta problema pare sa aibe legatura cu prima, este vorba de erectie, cand stau intins pe spate, in genunchi sau in fund nu am nici o problema cu erectia, insa cand ma ridic in picioare incep sa pierd erectia indiferent cat de stimulat sunt.
Alte date despre mine: am 31 ani, nu am usturimi in timpul urinarii/ejacularii, nu am sange in urina/sperma, nu apare nevoie de mers la toaleta noaptea, sunt o persoane activa ( sport, munca).
As dori parerea unor medici, mi-a recomandat cineva sa fac Psa, urocultura, sumar urina pe care le voi face saptamana viitoare iar apoi voi merge la un consult la un medic urolog insa as dori cateva pareri cu posibile cauze inainte.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17ce boala poate fi si cum sa o tratez?
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 4sarcina si infectie urinara
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 5Antibioticele si menstruatia
- 14infectie urinara + infectie vaginala
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 0Rezultate uimitoare in cistite si infectii urinare
- 1Probleme la urinare
- 0durere la urinare, durere anus, durere testicol drept
- 1Posibila infectie urinara + libido scazut ?
- 0Sunt însărcinată?
- 0Durere de stomac după urinare
- 4Infecție urinară
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: Durerea la urinare infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: