infectii urinare repetate cu e. coli

In ultimele sase luni am facut aproape continuu infectii urinare cu E coli. Ma tratam, dupa care la urocultura totul era ok, dar la 24 de ore dupa ce faceam dragoste cu prietenul meu, iar faceam infectia...si tot asa.
Trebuie sa mentionez ca fac tratament cu imunosupresoare, deoarece am facut transplant renal. Va rog sa imi spuneti, care ar putea fi cauza si ce as putea sa fac pt a evita infectiile? Multumesc!
Trebuie sa mentionez ca fac tratament cu imunosupresoare, deoarece am facut transplant renal. Va rog sa imi spuneti, care ar putea fi cauza si ce as putea sa fac pt a evita infectiile? Multumesc!
5 comentarii

Inseamna ca partenerul tau are infectie cu E Coli !! E Coli se transmite prin contact sexual ! Trebuie sa ia si el tratament ( dupa ce face analize) !

Da, am aflat intre timp, mersi oricum de raspuns.

Am si eu o problema, cu aceasta E.coli.In iulie am descoperit ca am aceasta infectie (pe langa alte probleme).De atunci tot o tratez. In final am facut urocultura si mi-a iesit sensilbila la nolicin, cuminol si zanocin.Din pacate nu pot lua asa ceva pentru ca sunt alergica la toate acestea trei.Am luat ampicilina, amoxililina, augumentin si nu am rezolvat. Nu stiu ce as putea face.

Repeta urocultura si cere o antibograma extinsa, la bioclinica se face antibiograma extinsa, dar doar daca ceri, au un spectru mai larg de antibiotice. Sanatate!

am si eu o problema.. am 17 ani si de ceva timp aproximativ 6 luni am perioade cand urinez foarte des si putin si cateodata ma si ustura... as vrea si eu un sfat si o parere despre ce am si ce sa fac. multumesc mult

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Extrofie de vezica
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 2infectie urinara?
- 2infectie urinara
- 2zanocin pt e-coli?
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 3Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere
- 2Prevenirea infectiei urinare
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 2Posibil problema la urinare
- 2Infectie urinara
- 0infectie urinara recurenta ?
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 3Infectie urinara
- 0Infectie urinara cu Proteus mirabilis
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 0Infectiile urinare
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: Transplantul renal infectia urinara infectia cu e.coli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: