infectii urinare repetate cu e. coli
In ultimele sase luni am facut aproape continuu infectii urinare cu E coli. Ma tratam, dupa care la urocultura totul era ok, dar la 24 de ore dupa ce faceam dragoste cu prietenul meu, iar faceam infectia...si tot asa.
Trebuie sa mentionez ca fac tratament cu imunosupresoare, deoarece am facut transplant renal. Va rog sa imi spuneti, care ar putea fi cauza si ce as putea sa fac pt a evita infectiile? Multumesc!
Trebuie sa mentionez ca fac tratament cu imunosupresoare, deoarece am facut transplant renal. Va rog sa imi spuneti, care ar putea fi cauza si ce as putea sa fac pt a evita infectiile? Multumesc!
5 comentarii
Inseamna ca partenerul tau are infectie cu E Coli !! E Coli se transmite prin contact sexual ! Trebuie sa ia si el tratament ( dupa ce face analize) !
Da, am aflat intre timp, mersi oricum de raspuns.
Am si eu o problema, cu aceasta E.coli.In iulie am descoperit ca am aceasta infectie (pe langa alte probleme).De atunci tot o tratez. In final am facut urocultura si mi-a iesit sensilbila la nolicin, cuminol si zanocin.Din pacate nu pot lua asa ceva pentru ca sunt alergica la toate acestea trei.Am luat ampicilina, amoxililina, augumentin si nu am rezolvat. Nu stiu ce as putea face.
Repeta urocultura si cere o antibograma extinsa, la bioclinica se face antibiograma extinsa, dar doar daca ceri, au un spectru mai larg de antibiotice. Sanatate!
am si eu o problema.. am 17 ani si de ceva timp aproximativ 6 luni am perioade cand urinez foarte des si putin si cateodata ma si ustura... as vrea si eu un sfat si o parere despre ce am si ce sa fac. multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu erectia
- 4cistita!?
- 7infectie urinara cu E.coli
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 0solutii pentru infectie urinara cu enterococ
- 5infectie urinara sau sensibilitate ridicata?
- 6se poate face o donatie de rinichi daca esti insarcinata?
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 1infectie urinara si e-coli
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 5infectie urinara care a revenit
- 0Infectie urinara.. urina tubure + secretie alba
- 0Infectie urinara E-Coli - examen complet urina
- 0Infectie cu E.Coli 75.000grm mm3 + candida, ridicat greutati
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 07 ani de Infectie urinara cu ecoli
- 0Prima data e-coli iar acum klebsiella pneumoniae
- 1Infectii repetate Ecoli Imunoinstant Romvac
Mai multe informații despre: Transplantul renal infectia urinara infectia cu e.coli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: