senzatie de urinare
Buna ziua. Am 21 ani si de curand am observat o durere persisitenta in zona genitala insotita de o senzatie de urinare, iar atunci cand merg la baie nu se intampla nimic sau urinez foarte putin. Imi poate spune cineva ce poate fi?
2 comentarii
Posibil o infectie urinara.mergi la medicul de familie si te va indruma.
Buna. Am 42 de ani, de 2 ani de zile ma chinui, in urma unei cistite, (dg.de UPU, urinam doar chegulete de sange). In 2014 am fost operata de hemoroizi, metoda clasica, unde nu stiu ce s- a intamplat ca era sa mor...( Am avut reinterventii, hemoragie masiva...) apoi, la un an de zile a aparut problema aceasta. Am consultat diversi urologi, ginecologi, uroculturi lunar, doar cu leucocite, cu < 100 ufc. Cistoscopia releva col vezical sclerozat, am facut si dilatare de uretra, presupunand ca am stenoza dupa sondari. Alti urologi spun ca e vezica hiperactiva, in prezent urmez tratam cronic cu Fokusin, si urinal akut in crize, , viata mea e un calvar, sex nu mai pot face deloc, deoarece, la o ora dupa, tenesmele vezicale si urinarile frecvente ma omoara. Antibiotice nu tolerez, si nu ajuta. Va rog.AJUTOR!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4urinari dupa contact sexual
- 3Analize urina
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 3infectie urinara?
- 3urinari dese...
- 1Infectie urinara
- 1Balonare, infectie urinara
- 0Rezultate uimitoare in cistite si infectii urinare
- 6Prezenta mucus in sediment urinar
- 0Infectie urinara de 10 ani fara leac
- 2Problema urinala!
- 9Urinari dese...
- 0Probleme Urinare
- 3senzatie de urinare si de usturime dupa masturbare
- 2Ovare inflamate