Prima pilula dupa pauza
Buna ziua,
Problema sta in felul urmator: Eu trebuia sa incep pilulele, dupa pauza de 7 zile, miercuri insa le-am inceput de joi. Nu am mai luat prima pilula dar nici nu m-am protejat suplimentar. Asta se intampla acum aproape doua saptamani. Mentionez faptul ca iau anticonceptionale de 1 an si ceva. Din subconstient sau nu, am si niste crampe mici(stare de disconfort, nu foarte dureroase), merg des la toaleta, saliva in mod abundent. Oare am cum sa fi ramas insarcinata? M-as bucura dar parca nu pot sa cred. Cand s-ar vedea sarcina la test de sarcina, caci parca nu am rabdare inca o saptamana jumatate?
Multumesc frumos!
Problema sta in felul urmator: Eu trebuia sa incep pilulele, dupa pauza de 7 zile, miercuri insa le-am inceput de joi. Nu am mai luat prima pilula dar nici nu m-am protejat suplimentar. Asta se intampla acum aproape doua saptamani. Mentionez faptul ca iau anticonceptionale de 1 an si ceva. Din subconstient sau nu, am si niste crampe mici(stare de disconfort, nu foarte dureroase), merg des la toaleta, saliva in mod abundent. Oare am cum sa fi ramas insarcinata? M-as bucura dar parca nu pot sa cred. Cand s-ar vedea sarcina la test de sarcina, caci parca nu am rabdare inca o saptamana jumatate?
Multumesc frumos!
7 comentarii
o intrebare! povestea mea incepe asa. pe data de 17 iunie am facut dragoste cu prietenul meu, el a folosit prezervativul, dar a alunecat in vagin, in cele din urma am reusit sa il scot! el spune ca nu si-a dat drumul, dar am tinut neaparat sa iau pastila de a 2a zi! acum in schimb am stari de greata si dureri de burta! pot fi insarcinata?
Pt Nicole..este prea devreme sa iti dai seama daca e sarcina sau nu...daca iti intarzie menstruatia, faci un test de sarcina...
Pt Ralu..Din cauza pilulei ai aceste stari..produce dereglari, nu este exclus sa-ti apara si o sangerare..altadata sa fiti mai atenti, aceasta pilula, are efecte adverse si nu poate fi luata mai mult de 2 ori intr-un an..
Pt Ralu..Din cauza pilulei ai aceste stari..produce dereglari, nu este exclus sa-ti apara si o sangerare..altadata sa fiti mai atenti, aceasta pilula, are efecte adverse si nu poate fi luata mai mult de 2 ori intr-un an..
Multumesc frumos pentru raspuns!
Deci...exista sanse sa fie sarcina, nu?
Deci...exista sanse sa fie sarcina, nu?
Nu a, avut rabdare si mi-am facut un test de sarcina! Ar fi cam 14 zile de la contactul cu pricina. Testul a iesit negativ. E concludent sau nu? Abia peste o saptamana trebuie sa-mi vina ciclul menstrual!
Asteapta sa vina menstra si apoi, daca intarzie, mai faci unul..nu prea este concludent inainte de data care ar trebui sa vina, dureaza pana ovulul se implanteaza in uter, si secreta acel hormon, care indica sarcina...ideal ar fi facut testul la 7 zile de intarziere si 3 saptamani de la contactul sexual cu risc...daca iti vine menstra mai putina, decat de obicei, mergi si la un medic, ca sa nu incepi o noua folie peste sarcina...
Desi mi-e greu sa cred ca ai putea fi gravida, pt ca ovulatia are loc la jumatatea lunii, decat daca ai facut in continuare neprotejat, exista un risc si in caz ca are loc totusi ovulatia, pastilele sa nu-si fi facut efectul datorita uitarii primei pastile..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12vreau sa iau anticonceptionale
- 2anticonceptionale
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 6microgynon si arcoxia
- 4acneea, rozaceea si anticonceptionalele
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 4Logest... sugestii
- 6este necesar sa ma prezint la medic pentru a-mi prescrie anticonceptionale sau direct la farmacie?
- 6cum iau anticonceptionale?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 6grabirea menstruatiei!
- 4am o secretie ciudata!
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 7va rog, sa-mi raspunda cineva... Sunt riscuri mari sa fi ramas insarcinata?
- 5Qlaira. Planning familial
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 6Anticonceptionalele Yaz si Yasmin aduc moartea
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: