implanturi dentare si imunitatea scazuta
avand o imunitate foarte scazuta din cauza pierdii greutatii, (tin sa precizez de la 110 kg am ajuns la 59)dintii mei sau deteriorat, am lipsa 5 dinti, dentistul meu a spus ca cel mai indicat e implanturi dentare, voriam sa stiu daca imunitatea scazuta accepta implantul si daca imi puteti recomanda un stomatolog bun in Pitesti, deoarece unde mi-au fost extrase maselele, acel dentist il pot numi un macelar.iar acum imi este foarte frica sa merg la stomatolog, ma deranjat faptul ca nu mi-a facut nicio radiografie, am inteles ca maselele erau distruse in proportie de 90 %, as vrea un stomatolog care sa imi explice procedeul care sa fie mai putin 'macelar' si cat de sigur este un implant, mare majoritate au spus ca au facut infectii sub implant care a dus la deterioarea dintilor evident si extractia lor, si cat de dureros este procedeul...va multumesc frumos!
2 comentarii
Buna seara!
Pentru scaderea severa in greutate pe care o amintiti va sfatuiesc sa va adresati cat
mai repede unui medic de medicina interna (internist); aceasta este principala dumneavoastra
problema, nicidecum implantul. Nu amanati !!!
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Pentru scaderea severa in greutate pe care o amintiti va sfatuiesc sa va adresati cat
mai repede unui medic de medicina interna (internist); aceasta este principala dumneavoastra
problema, nicidecum implantul. Nu amanati !!!
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna seara,
Sunt de aceeasi parere cu Dl Dr. Vlaicu. Va recomand sa va efectuati controale medicale amanuntite si analize, intrucat slabirea rapida cu scaderea imunitatii poate fi un semn destul de grav.
In ceea ce priveste implanturile, pentru integrarea lor organismul are nevoie de o imunitate perfecta. Eu nu recomand inserarea lor nici macar in timpul unei banale raceli.
Terapia implanto-protetica de cele mai multe ori da gres prin lipsa de igienizare a pacientului. Cate dintre cunostintele Dvs. au mers lunar pentru igienizarea profesionala a implanturilor la stomatolog? Si cate au igiena buna acasa?
Procedeul nu este dureros sub nici o forma. Va astept pentru alte nelamuriri.
O seara buna!
Sunt de aceeasi parere cu Dl Dr. Vlaicu. Va recomand sa va efectuati controale medicale amanuntite si analize, intrucat slabirea rapida cu scaderea imunitatii poate fi un semn destul de grav.
In ceea ce priveste implanturile, pentru integrarea lor organismul are nevoie de o imunitate perfecta. Eu nu recomand inserarea lor nici macar in timpul unei banale raceli.
Terapia implanto-protetica de cele mai multe ori da gres prin lipsa de igienizare a pacientului. Cate dintre cunostintele Dvs. au mers lunar pentru igienizarea profesionala a implanturilor la stomatolog? Si cate au igiena buna acasa?
Procedeul nu este dureros sub nici o forma. Va astept pentru alte nelamuriri.
O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Implant dentar + claustrofob
- 1se poate face un implant?
- 1implant-locul caninului..
- 2implant cu 'dinte natural'
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 4Implant dentar din zirconiu. Merita?
- 2lipsa canin
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 1implanturi neaceptate
- 5lipsa masea
- 1Tratament pentru imunitate
- 0Ajutor...antibiotic de la 5 luni
- 1Implant dentar
- 2Implant Inno
- 1Doua implanturi alaturate. Pot fi inserate la o distanta de cateva luni unul de altul?
- 1Sfaturi si optiuni pentru inlocuirea a 3 molari alaturati lipsa cu implanturi dentare
- 6Coroana pe implant
- 2Ce specializare are doctorul care pune implanturi dentare
- 3Intrebare.. vreau să renunț la implanturi
Mai multe informații despre: implantul dentar imunitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: