implanturi dentare si imunitatea scazuta

07-01-2014
nicoleta-ana
Nu este medic/terapeut
nicoleta-ana
avand o imunitate foarte scazuta din cauza pierdii greutatii, (tin sa precizez de la 110 kg am ajuns la 59)dintii mei sau deteriorat, am lipsa 5 dinti, dentistul meu a spus ca cel mai indicat e implanturi dentare, voriam sa stiu daca imunitatea scazuta accepta implantul si daca imi puteti recomanda un stomatolog bun in Pitesti, deoarece unde mi-au fost extrase maselele, acel dentist il pot numi un macelar.iar acum imi este foarte frica sa merg la stomatolog, ma deranjat faptul ca nu mi-a facut nicio radiografie, am inteles ca maselele erau distruse in proportie de 90 %, as vrea un stomatolog care sa imi explice procedeul care sa fie mai putin 'macelar' si cat de sigur este un implant, mare majoritate au spus ca au facut infectii sub implant care a dus la deterioarea dintilor evident si extractia lor, si cat de dureros este procedeul...va multumesc frumos!
2 comentarii
0
07-01-2014, ora 23:05
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna seara!

Pentru scaderea severa in greutate pe care o amintiti va sfatuiesc sa va adresati cat
mai repede unui medic de medicina interna (internist); aceasta este principala dumneavoastra
problema, nicidecum implantul. Nu amanati !!!
Cu respect,

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
0
07-01-2014, ora 23:12
Dr. Alex Salan
Chirurgie orala si maxilo-faciala, Craiova
Dr. Alex Salan
Buna seara,

Sunt de aceeasi parere cu Dl Dr. Vlaicu. Va recomand sa va efectuati controale medicale amanuntite si analize, intrucat slabirea rapida cu scaderea imunitatii poate fi un semn destul de grav.

In ceea ce priveste implanturile, pentru integrarea lor organismul are nevoie de o imunitate perfecta. Eu nu recomand inserarea lor nici macar in timpul unei banale raceli.

Terapia implanto-protetica de cele mai multe ori da gres prin lipsa de igienizare a pacientului. Cate dintre cunostintele Dvs. au mers lunar pentru igienizarea profesionala a implanturilor la stomatolog? Si cate au igiena buna acasa?

Procedeul nu este dureros sub nici o forma. Va astept pentru alte nelamuriri.

O seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Stimularea imunității
  • Vârsta și imunitatea
  • Stresul și sistemul imunitar
  • Cancerul și sistemul imunitar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Imunostimulente de origine naturală
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Antibioticele ar putea afecta sistemul imunitar și dezvoltarea neuronilor
  •