Aditie de os, cand se stie exact daca este nevoie sau nu!
Buna ziua,
Doresc sa cunosc daca un urma unui CT complet se poate spune exact daca este nevoie de aditie de os sau nu, pentru realizarea unui implant!
Multumesc
Doresc sa cunosc daca un urma unui CT complet se poate spune exact daca este nevoie de aditie de os sau nu, pentru realizarea unui implant!
Multumesc
8 comentarii
Buna ziua.
Un CT arata dimensiunile osului, inaltime si grosime si densitatea osoasa.
In functie de acesti parametri se decide oportunitatea aditiei osoase.
Un CT arata dimensiunile osului, inaltime si grosime si densitatea osoasa.
In functie de acesti parametri se decide oportunitatea aditiei osoase.
Multumesc pentru raspuns!
Insa cum vi se pare ca medicul meu stomatolog la vizualizarea CT-ului mi-a spus ca nu este necesara aditia de os, si mi-a calculat implantul fara aditie de os, iar dupa interventie mi-a zis ca trebuie sa mai adauge 900 lei pentru aditia de os, deoarece a fost neceseara!?
Insa cum vi se pare ca medicul meu stomatolog la vizualizarea CT-ului mi-a spus ca nu este necesara aditia de os, si mi-a calculat implantul fara aditie de os, iar dupa interventie mi-a zis ca trebuie sa mai adauge 900 lei pentru aditia de os, deoarece a fost neceseara!?
Buna dimineata,
Probabil ca de-a lungul implantului au ramas zone cu os subtire, sau portiuni din implant dezgolite si atunci a fost necesar sa fie acoperite cu os artificial.
Probabil ca de-a lungul implantului au ramas zone cu os subtire, sau portiuni din implant dezgolite si atunci a fost necesar sa fie acoperite cu os artificial.
Multumesc pentru raspuns!
Dar cat de grav vi se pare, ca inainte de operatie mi-a fost recomandat sa iau 4 pastile de Amoxacilina, consecutive?
Dar cat de grav vi se pare, ca inainte de operatie mi-a fost recomandat sa iau 4 pastile de Amoxacilina, consecutive?
Buna dimineata,
Cu o zi inainte de inserarea implanturilor se incepe tratamentul cu antibiotice care dureaza 4-5 zile si dupa.
Cantitatea de antibiotice administrata o stabileste fiecare medic in parte.
Cu o zi inainte de inserarea implanturilor se incepe tratamentul cu antibiotice care dureaza 4-5 zile si dupa.
Cantitatea de antibiotice administrata o stabileste fiecare medic in parte.
Bună ziua tuturor!
Aş dori să stiu dacă după 6 implanturi plus adiţie de os se vede la radiografie şi aditia de os.
Vă mulţumesc mult
Aş dori să stiu dacă după 6 implanturi plus adiţie de os se vede la radiografie şi aditia de os.
Vă mulţumesc mult
Buna ziua,
Pe radiografie se vede aditia de os.
Pe radiografie se vede aditia de os.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare cabinet - implanturi dentare
- 3implant dentar... ce marca sa folosesc?
- 3care este numarul minim de implanturi dentare?
- 4os rupt din cauza implantului
- 5transplant de os mandibular
- 1se poate face un implant?
- 1implant-locul caninului..
- 5caderea implanturilor dentare
- 1implanturi dentare
- 2Durere de dinţi după implant
- 3implant şi lucrare
- 3Descoperirea implantului
- 4implanturi dentare
- 3Implant dentar / risc sa cada ?
- 1Implant dentar - un punct negru si pe lateral sânge de dimensiune unei înțepături de ac
- 2Implant dentar
- 1Dureri la rece la un implant
- 3Intrebare.. vreau să renunț la implanturi
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare
Mai multe informații despre: implantul dentar aditia de os
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: