Implant dentar imediat dupa extractie sau pauza de 6 luni
Buna ziua, acum cateva zile mi sa facut o extractie de masea.Medicul stomatolog mi-a sugerat sa mi pun implant dupa 4-6 luni.Eu stiam ca implantul se face imediat dupa extractie (m am documentat inainte ), totusi medicul mi a raspuns ca dintii nu au cum sa migreze intro perioada asa de scurta si ca alveola dentara trb sa se regenereze ca sa se poata puna un implant...Sunt in dilema :/ Daca poate cineva sa ma ajute...
2 comentarii
buna ziua!
implantul dentar poate fi pus imediat postextractional sau dupa o perioada de vindecare care poate varia intre 2 luni si pana la 6 luni in functie de situatia clinica.
fiecare caz este diferit, daca nu sunteti convins ca medicul Dvs ia cea mai buna decizie in ceea ce va priveste, va recomand o a doua consultatie si la alt medic. parerile cerute online, fara un consul in cabinet, nu va sunt de folos.
Succes!
implantul dentar poate fi pus imediat postextractional sau dupa o perioada de vindecare care poate varia intre 2 luni si pana la 6 luni in functie de situatia clinica.
fiecare caz este diferit, daca nu sunteti convins ca medicul Dvs ia cea mai buna decizie in ceea ce va priveste, va recomand o a doua consultatie si la alt medic. parerile cerute online, fara un consul in cabinet, nu va sunt de folos.
Succes!
Nu eram sigur de tratament, dar acum nu mai am nicio dilema cu privire la implant...mi ati luat o piatra de pe inima :) Va multumesc frumos :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11implant dentar - analize?
- 4dental pins
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 5care este timpul de refacere dupa esuarea unui implant dentar?
- 1Implant dentar - sfaturi, informatii
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 1probleme cu dinti
- 2Culoare implant
- 1lucrare cu implanturi
- 2implanturi dentare si imunitatea scazuta
- 1Punte sau Implant
- 22Osteomalacie
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 5Ma dor dintii pusi
- 4Implant de titan vesus zirconiu?
- 3Mini implanturi dentare
- 1Dureri la rece la un implant
- 2Slăbire la fața
- 1Implant detar fara tratament antibiotic.
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: