Implant dentar imediat dupa extractie sau pauza de 6 luni
Buna ziua, acum cateva zile mi sa facut o extractie de masea.Medicul stomatolog mi-a sugerat sa mi pun implant dupa 4-6 luni.Eu stiam ca implantul se face imediat dupa extractie (m am documentat inainte ), totusi medicul mi a raspuns ca dintii nu au cum sa migreze intro perioada asa de scurta si ca alveola dentara trb sa se regenereze ca sa se poata puna un implant...Sunt in dilema :/ Daca poate cineva sa ma ajute...
2 comentarii
buna ziua!
implantul dentar poate fi pus imediat postextractional sau dupa o perioada de vindecare care poate varia intre 2 luni si pana la 6 luni in functie de situatia clinica.
fiecare caz este diferit, daca nu sunteti convins ca medicul Dvs ia cea mai buna decizie in ceea ce va priveste, va recomand o a doua consultatie si la alt medic. parerile cerute online, fara un consul in cabinet, nu va sunt de folos.
Succes!
implantul dentar poate fi pus imediat postextractional sau dupa o perioada de vindecare care poate varia intre 2 luni si pana la 6 luni in functie de situatia clinica.
fiecare caz este diferit, daca nu sunteti convins ca medicul Dvs ia cea mai buna decizie in ceea ce va priveste, va recomand o a doua consultatie si la alt medic. parerile cerute online, fara un consul in cabinet, nu va sunt de folos.
Succes!
Nu eram sigur de tratament, dar acum nu mai am nicio dilema cu privire la implant...mi ati luat o piatra de pe inima :) Va multumesc frumos :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 3Implant masea dupa 3 ani - posibil ?
- 4Implant?
- 4Implant+coroana
- 1implanturi neaceptate
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 4Respingerea implanturilor dentare
- 3Descoperirea implantului
- 1Retragere os
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 1implant dentar amanat. problema?
- 1Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut
- 3Implant dentar
- 8Aditie de os, cand se stie exact daca este nevoie sau nu!
- 1Implant dentar
- 3Mini implanturi dentare
- 3Canin cazut
- 1Problema lucrare veche
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: