tipuri de implante
Buna ziua
am nevoie de 3 implante dentare si nu stiu incotro sa ma indrept. Am vazut o oferta buna de la Centro italiano di implantologia si as vrea sa aud ceva pareri; sint ok?
am nevoie de 3 implante dentare si nu stiu incotro sa ma indrept. Am vazut o oferta buna de la Centro italiano di implantologia si as vrea sa aud ceva pareri; sint ok?
3 comentarii
Buna seara
Din ce oras sunteti? Ar trebui sa mergeti pe recomandari de la cunostinte daca nu stiti la cine sa ajungeti.
Din ce oras sunteti? Ar trebui sa mergeti pe recomandari de la cunostinte daca nu stiti la cine sa ajungeti.
Si eu am vazut o aferta buna la aspiratoare.Pot sa mi cumpar ca nu se intampla nimic;doar nu mi-l implantez in os!Nu-i cunosc pe cei de la clinica solicitata dar m-a distrat chestia cu oferta versus sanatate.Succes!!!
salut lau,
daca o sa cauti bine o sa gasesti oferte pentru implanturi dentare bune si la preturi accesibile. nu stiu in ce masura pot sa dau aici nume de clinici, insa pot sa-ti recomand implanturile bredent din germania si alpha bio din israel. sunt foarte bune dpdv al raportului calitate-pret. bineinteles ca exista multe marci de implant, unele chiar mai scumpe. nu stiu in ce masura se pot pune aici linkuri, insa eu am gasit la adresa de mai jos o lista completa cu firmele care produc implanturi:
------------------*
sper sa nu fie considerata reclama la produse si sa apara in comment. altfel, iti urez multa sanatate si succes!
a.
(*modificat de admin)
daca o sa cauti bine o sa gasesti oferte pentru implanturi dentare bune si la preturi accesibile. nu stiu in ce masura pot sa dau aici nume de clinici, insa pot sa-ti recomand implanturile bredent din germania si alpha bio din israel. sunt foarte bune dpdv al raportului calitate-pret. bineinteles ca exista multe marci de implant, unele chiar mai scumpe. nu stiu in ce masura se pot pune aici linkuri, insa eu am gasit la adresa de mai jos o lista completa cu firmele care produc implanturi:
------------------*
sper sa nu fie considerata reclama la produse si sa apara in comment. altfel, iti urez multa sanatate si succes!
a.
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11implant dentar - analize?
- 3Implant dentar + claustrofob
- 12Pot sa imi pun implant dentar?
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 1Implant dentar - sfaturi, informatii
- 1implant-locul caninului..
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 1implanturi dentare
- 2Durere de dinţi după implant
- 3implant şi lucrare
- 3Descoperirea implantului
- 1Mi-am facut un implant si la nici doua luni mi-a cazut
- 2Gingii umflate și dureroase după implantul dentar
- 2Problema implant
- 4Implant dentar si trombofilie
- 0Alergie la implant dentar e posibil după 2 luni
- 4Implant dentar dupa protezare valvulara
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
Mai multe informații despre: implantul dentar