tipuri de implante

25-03-2014
lau1969
Nu este medic/terapeut
lau1969
Buna ziua

am nevoie de 3 implante dentare si nu stiu incotro sa ma indrept. Am vazut o oferta buna de la Centro italiano di implantologia si as vrea sa aud ceva pareri; sint ok?
3 comentarii
0
26-03-2014, ora 23:19
Dr. Alex Salan
Chirurgie orala si maxilo-faciala, Craiova
Dr. Alex Salan
Buna seara

Din ce oras sunteti? Ar trebui sa mergeti pe recomandari de la cunostinte daca nu stiti la cine sa ajungeti.
0
08-04-2014, ora 02:08
dr ada epistatu
Identitate neconfirmată
dr ada epistatu
Si eu am vazut o aferta buna la aspiratoare.Pot sa mi cumpar ca nu se intampla nimic;doar nu mi-l implantez in os!Nu-i cunosc pe cei de la clinica solicitata dar m-a distrat chestia cu oferta versus sanatate.Succes!!!
0
20-04-2014, ora 11:40
omshanti
Nu este medic/terapeut
omshanti
salut lau,

daca o sa cauti bine o sa gasesti oferte pentru implanturi dentare bune si la preturi accesibile. nu stiu in ce masura pot sa dau aici nume de clinici, insa pot sa-ti recomand implanturile bredent din germania si alpha bio din israel. sunt foarte bune dpdv al raportului calitate-pret. bineinteles ca exista multe marci de implant, unele chiar mai scumpe. nu stiu in ce masura se pot pune aici linkuri, insa eu am gasit la adresa de mai jos o lista completa cu firmele care produc implanturi:

------------------*

sper sa nu fie considerata reclama la produse si sa apara in comment. altfel, iti urez multa sanatate si succes!

a.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •