Se poate imbunatati imunitatea ? Sau este doar un mit ?
Buna ziua.
Se poate face ceva concret pentru a imbunatati imunitatea ? Mananac fructe, legume, fac si sport...insa racesc foarte des. Orice as face eu tot racesc - ba faringita, ba laringita, ba amigdalita etc. Practic mai dese sunt zilele in care sunt racit decat atunci cand sunt sanatos. Chiar si medicul de familie mi-a zis ca s-a saturat de mine, ca vin doar sa ma "miorlai".
Mentionez ca am astm bronsic, virusul hepatitei B, precum si hernie inghinala. Toate sunt tinute sub control, nu sunt grave - insa le am! Poate determina o infectie in organism scaderea drastica a imunitatii ? Sunt condamnat sa traiesc cu imunitatea scazuta ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
Se poate face ceva concret pentru a imbunatati imunitatea ? Mananac fructe, legume, fac si sport...insa racesc foarte des. Orice as face eu tot racesc - ba faringita, ba laringita, ba amigdalita etc. Practic mai dese sunt zilele in care sunt racit decat atunci cand sunt sanatos. Chiar si medicul de familie mi-a zis ca s-a saturat de mine, ca vin doar sa ma "miorlai".
Mentionez ca am astm bronsic, virusul hepatitei B, precum si hernie inghinala. Toate sunt tinute sub control, nu sunt grave - insa le am! Poate determina o infectie in organism scaderea drastica a imunitatii ? Sunt condamnat sa traiesc cu imunitatea scazuta ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !
1 comentarii
Nu doreste nimeni sa raspunda ?
Sau intrebarea poate este prea grea ??!
Sau intrebarea poate este prea grea ??!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0cresterea imunitatii
- 1imunitatea cum o cresteti?
- 0Eficient pentru cresterea imunitatii
- 2implanturi dentare si imunitatea scazuta
- 4Tratament imunitate adulti
- 0imunitate
- 1Tratament pentru imunitate
- 1Imunitate
- 0Ajutor...antibiotic de la 5 luni
- 1Ce produse alimentare contribuie la întărirea imunității în sezonul rece?
- 1Probleme cu imunitatea.
Mai multe informații despre: imunitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: