imi intarzie mentruatia de 5 zile

Este a 5a zi cand imi intarzie ciclul. Acum 2 zile am avut o scurgere de 2-3 picaturi, iar din ziua respectiva am mancarimi si uaturimoi in zona vaginala. Am avut contact neprotejat pe 28, dar nu eram in perioada feritla si am folosit metoda coitului E posibil sa fie vorba de o sarcina?
Va rog sa imi spuneti o parere, sunt disperata.
Va rog sa imi spuneti o parere, sunt disperata.
2 comentarii

Buna ziua,
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina, este necesar un control ginecologic si eventual o serie de analize recomandate de catre medic.
O zi placuta!
Orice contact sexual neprotejat poate avea ca efect o sarcina, este necesar un control ginecologic si eventual o serie de analize recomandate de catre medic.
O zi placuta!

Draga anicoleta1,
Mancarimi si usturimi in zona intima poate insemna mai multe lucruri, de la infectie pana la un banal dezechilibru de flora vaginala. Am avut si eu simptomele acestea, insa medicul mi-a dat diagnosticul cel mai fericit - dezechilibru de flora vaginala...tratabil cu niste ovule foarte usor de administrat. Acum...acesta este cel mai fericit caz de diagnostic. Cel mai bine este sa mergi la medic si sa iti prescrie tratamentul corect.
Multa sanatate!
Mancarimi si usturimi in zona intima poate insemna mai multe lucruri, de la infectie pana la un banal dezechilibru de flora vaginala. Am avut si eu simptomele acestea, insa medicul mi-a dat diagnosticul cel mai fericit - dezechilibru de flora vaginala...tratabil cu niste ovule foarte usor de administrat. Acum...acesta este cel mai fericit caz de diagnostic. Cel mai bine este sa mergi la medic si sa iti prescrie tratamentul corect.
Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Imi intarzie menstruatia.. sunt foarte speriata!
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 17o intrebare - un raspuns imi da si mie cineva?
- 5intarziere ciclu menstrual
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 7test de sarcina
- 12Intarziere sau sarcina?
- 6Sarcina sau raceala?
- 4nu-mi vine menstruatia
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 1cm intarziat
- 0Ajutor!! intarziere ciclu
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 0Posibila sarcina
- 1Menstruatie intarziata