Nu îmi vine menstruația !!
Va rog ajutați-mă am o mare problema și sunt foarte speriata pe data de 27 Iulie am avut ultima menstruație. Am dureri de burta ca la ciclu dureri de sâni dar nu mi-a venit... ieri mis curs puțin sânge dar mai mult maroniu și vreau sa Menționez ca pana acum o săptămâna am avut dureri de ovare îngrozitoare credeți ca sunt însărcinată ? Ce e de făcut va rog orice sfat e binevenit și luat in considerare azi îmi voi face un test de sarcina
4 comentarii
Inseamna ca nu este o sarcina ci o dereglare de ciclul menstrual.
Daca insa aceste dereglari se repeta recomand un consult medical si niste analize specifice (hormonale, ecografie etc.).
Insa ingrijorarea ca ar putea fi o sarcina pare sa indice ca nu folosesti masuri contraceptive desi ai o viata sexuala.
Daca insa aceste dereglari se repeta recomand un consult medical si niste analize specifice (hormonale, ecografie etc.).
Insa ingrijorarea ca ar putea fi o sarcina pare sa indice ca nu folosesti masuri contraceptive desi ai o viata sexuala.
Folosesc des prezervative dar nu am încredere in ele 100% dar nu îmi pot da seama de ce îmi întârzie am făcut test e negativ dar nu știu cauza întârzierii menstruației nu mi sa întâmplat niciodată și plus de asta am și dureri de burta și de sâni dar nu mi-a venit și am 4 zile întârziere
Întârzierea poate avea și alte cauze, de aceea chiar dacă testul iese negativ, mergi la un control ginecologic pentru a ști sigur care-i problema. Orice problemă ar fi, rezolvarea e rapidă dacă acționezi imediat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1imi intarzie ciclul
- 2Menstruatie intarziata
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 2Menstruatie intarziata
- 3Sangerare de implantare sau Ciclu ? Ajutor !
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 2Intarzierea menstruatiei
- 3Insarcinata sau nu ?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Sarcina sau altceva?
- 0Menstruatiei
- 3Menstruatie intarziata
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 1Întârziere menstruație
- 0Lipsa menstruatie
- 0Intarziere menstruatie
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: