Nu îmi vine menstruația !!

27-08-2018
NicoVl
Nu este medic/terapeut
NicoVl
Va rog ajutați-mă am o mare problema și sunt foarte speriata pe data de 27 Iulie am avut ultima menstruație. Am dureri de burta ca la ciclu dureri de sâni dar nu mi-a venit... ieri mis curs puțin sânge dar mai mult maroniu și vreau sa Menționez ca pana acum o săptămâna am avut dureri de ovare îngrozitoare credeți ca sunt însărcinată ? Ce e de făcut va rog orice sfat e binevenit și luat in considerare azi îmi voi face un test de sarcina
4 comentarii
0
27-08-2018, ora 13:46
NicoVl
Nu este medic/terapeut
NicoVl
Mi-am făcut testul și a ieșit negativ
1
27-08-2018, ora 14:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Inseamna ca nu este o sarcina ci o dereglare de ciclul menstrual.
Daca insa aceste dereglari se repeta recomand un consult medical si niste analize specifice (hormonale, ecografie etc.).

Insa ingrijorarea ca ar putea fi o sarcina pare sa indice ca nu folosesti masuri contraceptive desi ai o viata sexuala.
0
27-08-2018, ora 14:15
NicoVl
Nu este medic/terapeut
NicoVl
Folosesc des prezervative dar nu am încredere in ele 100% dar nu îmi pot da seama de ce îmi întârzie am făcut test e negativ dar nu știu cauza întârzierii menstruației nu mi sa întâmplat niciodată și plus de asta am și dureri de burta și de sâni dar nu mi-a venit și am 4 zile întârziere
0
27-08-2018, ora 20:21
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Întârzierea poate avea și alte cauze, de aceea chiar dacă testul iese negativ, mergi la un control ginecologic pentru a ști sigur care-i problema. Orice problemă ar fi, rezolvarea e rapidă dacă acționezi imediat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: