Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
Luna septembrie menstruatia a venit pe data de 28 (a durat 4-5 zile). Intre timp am facut sex neprotejat in saptamana de dupa menstruatie si pe data 14, 21 si 28 octombrie. Desi trebuia sa inceapa ciclul menstrual pe data de 26, nu a venit. Am facut un test pe 28-negativ si pe 30-negativ. Menstruatia inca nu a venit, intentionez sa mai fac un test astazi. Singurele simptome pe care le am sunt durerile de sani, care pana astazi au fost de mica intensitate, azi le simt putin mai accentuat si de 2 zile vagi dureri de ovare. Nu urinez des, nu am sanii mariti de volum nici hiperpigmentarea areolei. Organele genitale externe nu au coloratia modificata, mucusul cervical este aproape absent. Ce ar trebui sa fac in continuare ? In cazul in care e o dereglare hormonala pe baza de stres (mentionez ca nu dorm noptile deoarece ma pregatesc pentru un examen ) ce pastile ar trebui sa iau?
3 comentarii
Cred ca cel mai bine e sa iti faci o programare la ginecolog, doar asa vei putea scapa de tot stresul asta...si macar vei avea un raspuns sigur!numai bine!
Buna, am si eu o intrebare...oarecum pot sa zic ca am intrat deja in faza aceea de a deveni disperata...bun, inainte de toate ma numesc amalia, eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil...eu, inainte cu doua saptamani, minim o saptamana inainte de fiecare menstruatie pe care am avut o, sanii mei erau foarte tari si durerosi, imi apareau cosuri, si cu vreo 2 zile inainte de menstruatie aveam asa niste ameteli ce efectiv trebuia sa ma tin de ceva...bun, acum ca v am spus in mare simptomele mele, sa va prezint si problema mea. Luna aceasta, nu mi a venit, trebuia sa imi vina sambata pe 4 deci deja am 2 zile intarziere si 2 teste facute dar bineinteles negative unul l am facut vineri si unul astazi cu prima urina...si sincer eu chiar nu pot sa inteleg de ce nu imi vine ciclul si de ce inca nu am nici un simptom premenstrual.poate puteti sa la ajutati..stiu ca am scris prea mult dar sincer asa cred eu ca m am putut face inteleasa..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarziere ciclu mestrual
- 3am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative si menstruatia intarzie
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 4Luna trecuta nu mi-a venit menstruatia
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 1Nu mi-a venit ciclu
- 1Intarziere menstruatie
- 5Menstruatie intarziata 4 saptamani!
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 5Menstruatie intarziata
- 2Să fie însărcinată?
- 2Sarcina sau altceva?
- 1Întrerupere sarcină
- 2Menstruație întârziată
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 0Intarzierea menstruatiei
- 2Posibil sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: