menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?

02-07-2009
a_angela
Nu este medic/terapeut
a_angela
buna ziua! am o mare problema luna trecuta am avut menstruatie normala, mentionez ca iau yasmin, apoi in a 5 zi de cand a venit menstruatia am intarziat 14 ore cu pilula...in ziua a opta de cand a venit menstruatia am avut contact sexual neprotejat insa nu a ejaculat in mine. Nu mi-am facut probleme am luat pastilele in continuare si nu am mai avut contact sexual. Acum dupa calculele mele trebuia ca pe 1 iulie trebuia sa vina menstruatia insa a venit pe 28 iunie. Mi-a venit 2 zile insa foarte putin si atat. E posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca nu am greturi, sanii nu mai sunt tari dupa ce a venit asa zisa menstruatie.
va rog sa-mi raspundetu urgent, nu-mi doresc un copil acum.
multumesc
3 comentarii
0
03-07-2009, ora 11:15
timeamic
Nu este medic/terapeut
timeamic
Buna! Daca ai luat pastilele, n-ai de ce sa-ti faci griji. Iar, pentru "menstruatia ciudata" pe care ai avut-o ar trebui sa mergi la un control ginecologic.Controalele aceste nu sunt deloc de neglijat. Poate fi vorba de o raceala(care deregleaza menstruatia). E mai bine sa optezi pentru sfatul unui ginecolog. Iti doresc numai bine
0
03-07-2009, ora 18:45
a_angela
Nu este medic/terapeut
a_angela
am luat pastilele, dar imi fac griji pentru ca am intarziat 14 ore in a cincea zi de cand a venit menstruatia. Am inteles ca in primele 10 zile nu exista un risc f mare daca nu ma protejez, e adevarat? va multumesc
0
03-07-2009, ora 18:48
timeamic
Nu este medic/terapeut
timeamic
Intr-adevar, nu e nici un risc in primele 10 zile.Fii linistita
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •