menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?

buna ziua! am o mare problema luna trecuta am avut menstruatie normala, mentionez ca iau yasmin, apoi in a 5 zi de cand a venit menstruatia am intarziat 14 ore cu pilula...in ziua a opta de cand a venit menstruatia am avut contact sexual neprotejat insa nu a ejaculat in mine. Nu mi-am facut probleme am luat pastilele in continuare si nu am mai avut contact sexual. Acum dupa calculele mele trebuia ca pe 1 iulie trebuia sa vina menstruatia insa a venit pe 28 iunie. Mi-a venit 2 zile insa foarte putin si atat. E posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca nu am greturi, sanii nu mai sunt tari dupa ce a venit asa zisa menstruatie.
va rog sa-mi raspundetu urgent, nu-mi doresc un copil acum.
multumesc
va rog sa-mi raspundetu urgent, nu-mi doresc un copil acum.
multumesc
3 comentarii

Buna! Daca ai luat pastilele, n-ai de ce sa-ti faci griji. Iar, pentru "menstruatia ciudata" pe care ai avut-o ar trebui sa mergi la un control ginecologic.Controalele aceste nu sunt deloc de neglijat. Poate fi vorba de o raceala(care deregleaza menstruatia). E mai bine sa optezi pentru sfatul unui ginecolog. Iti doresc numai bine

am luat pastilele, dar imi fac griji pentru ca am intarziat 14 ore in a cincea zi de cand a venit menstruatia. Am inteles ca in primele 10 zile nu exista un risc f mare daca nu ma protejez, e adevarat? va multumesc

Intr-adevar, nu e nici un risc in primele 10 zile.Fii linistita

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 122oare sunt gravida?
- 5exista riscul sa ramana insarcinata?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 4insarcinata?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 4Sunt insarcinata?
- 2Sunt gravida ?
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 1Sunt insarcinata?
- 0Imi doresc un copilas! Credeti ca as putea fi insarcinata??
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 4Gravida sau nu ?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 3Am ramas însărcinată?
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 2Sunt insarcinata sau doar intarize?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?