menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
buna ziua! am o mare problema luna trecuta am avut menstruatie normala, mentionez ca iau yasmin, apoi in a 5 zi de cand a venit menstruatia am intarziat 14 ore cu pilula...in ziua a opta de cand a venit menstruatia am avut contact sexual neprotejat insa nu a ejaculat in mine. Nu mi-am facut probleme am luat pastilele in continuare si nu am mai avut contact sexual. Acum dupa calculele mele trebuia ca pe 1 iulie trebuia sa vina menstruatia insa a venit pe 28 iunie. Mi-a venit 2 zile insa foarte putin si atat. E posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca nu am greturi, sanii nu mai sunt tari dupa ce a venit asa zisa menstruatie.
va rog sa-mi raspundetu urgent, nu-mi doresc un copil acum.
multumesc
va rog sa-mi raspundetu urgent, nu-mi doresc un copil acum.
multumesc
3 comentarii
Buna! Daca ai luat pastilele, n-ai de ce sa-ti faci griji. Iar, pentru "menstruatia ciudata" pe care ai avut-o ar trebui sa mergi la un control ginecologic.Controalele aceste nu sunt deloc de neglijat. Poate fi vorba de o raceala(care deregleaza menstruatia). E mai bine sa optezi pentru sfatul unui ginecolog. Iti doresc numai bine
am luat pastilele, dar imi fac griji pentru ca am intarziat 14 ore in a cincea zi de cand a venit menstruatia. Am inteles ca in primele 10 zile nu exista un risc f mare daca nu ma protejez, e adevarat? va multumesc
Intr-adevar, nu e nici un risc in primele 10 zile.Fii linistita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 5sex dupa metoda calendarului... as putea fi insarcinata?
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 0sanse sa fiu însărcinată?
- 1Pot ramane insarcinata fiind virgina?
- 1Posibila sarcina?
- 3Sunt insarcinata ?
- 19însărcinată?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 0Iau yasmin si am avut contact sexual neprotejat ce e de facut ?
- 1Sex neprotejat ! Ajutor
- 1Intarzierea menstruatiei
- 0Oare sunt însărcinată ?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata?